Új jelszó kérése

Gyártók

Gyártó

Új látogatóknak

Sport8 regisztráláshoz ajándékINGYENES

START az egészséghez!

INGYENES

Hogyan legyél egész-ségesebb?INGYENES

Hogyan duplázd meg kedvez-ményeid összegét?


INGYENES

További kedvez-mények! Fedezd fel!INGYENES

Mindenki szereti a meglepe-téseket. Téged is vár egy!


Bővebben az ajándékokról!

Ország Boltja I. DÍJ - Futópad Szakáruház

Árukereső.hu vásárlói véleményei alapján

NUTREND KLUB - 10 %

Extra 10 % kedvezmény táplálékkiegészítőkből

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nyelv váltás

MagyarEnglish

Termékajánló

Látogató számláló

1
3
6
4
2
2
3

Olimp táplálékkiegészítők


Olimp labs cég

OLIMP – SPORTOLÁSRA SZÜLETETT!


Az OLIMP Sport Nutrition 1990-ben alakult és villámgyorsan Európa egyik piacvezető márkájává vált. Jelenleg a világ egyik legjelentősebb táplálékkiegészítő gyártójaként tartják számon. Az Olimp cég legfontosabb küldetésének tartjuk, hogy „ügyfeleinek jobb életminőséget, stabilitást, egészséget és vitalitást biztosítson”.

Az OLIMP Sport Nutrition cég székhelyén lévő minőségbiztosítási rendszer megfelel az ISO11000 és a HACCP normáknak és a gyártási eljárás teljesíti a legszigorúbb GMP (Good Manufacturing Practice) követelményeit! Az Olimp azon kevés táplálékkiegészítő gyártók egyike, amely rendelkezik a teljes GMP tanúsítvánnyal, beleértve a gyártási és az adagolási tanúsítványokat is.

Gyakorlatban ez a rendszer azt jelenti, hogy:

 • A vezetők és alkalmazottak is folyamatos képzésben részesülnek.
 • Minden beszállítónak meg kell felelni a minőségbiztosítási program szigorú ellenőrzési követelményének.
 • A teljes rendszer úgy van kialakítva és folyamatosan ellenőrizve, hogy a gyártás minden egyes lépésénél biztosítsa a termék minőségét az alapanyagok beszerzésétől a csomagolásig, a gyártástól a minőségellenőrzésig, a raktározástól az értékesítésig – gyakorlatilag a kezdetektől egész a végfelhasználóig!
 • A folyamatok állandó ellenőrzése miatt minden termékünk megfelel a GMP (Good Manufacturing Practice) és GHP (Good Hygiene Practice) szabványoknak!
 • A teljes rendszert belső és külső felügyelők ellenőrzik, melyet folyamatosan naplóznak és jelentenek!
 • A cég laboratóriuma szigorúan a PN-EN ISO/IEC 17025 norma szabályzata szerint működik!
 • Az alapanyagok és a kész termékek is minden egyes gyártási ciklus során laboratóriumi tesztek során esnek át!
 • A minőségellenőrzési folyamatba beletartozik a több fázisú ellenőrzés az alapanyagoktól az egyes gyártási lépéseken keresztül a végtermékig.


Olimp labs cég 2

A LEGJOBB MINŐSÉG!


Az Olimp több, mint 20 éves táplálékkiegészítő gyártás során felhalmozódott tapasztalatoknak és a világszinten elismert specialisták munkájának köszönhetően olyan magas minőségű termékeket alkotunk, amelyek a sport táplálékkiegészítők világában elismerten a leghatékonyabbaknak minősülnek!

A táplálékkiegészítőn és étrendkiegészítő iparágban 20 éve rendíthetetlen piacvezető pozíció vitathatatlanul bizonyítja a termékek valós értékét, ügyfelek millióinak folyamatos megelégedésére és egyre bővülő keresletére. Az Olimp termékeket leginkább az különbözteti meg más márkáktól, hogy a folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönhetően az ügyfelek a legújabb formulákhoz juthatnak maximálisan ellenőrzött minőségben, laboratóriumi tisztaságú gyártási körülmények közt, a legbiztonságosabb alapanyagok felhasználásával! Továbbá a termékek fejlesztése rendkívül modern műszaki háttérrel, magasan képzett specialisták bevonásával történik!

Egyszóval a legfontosabb tényező, hogy a munkánk a szerelmünk: egy sportoló számára értékeset alkotni!

Az OLIMP SPORT NUTRITION® márka több, mint 200 olyan terméket nyújt, amely:

 • megfelel a világ legmagasabb gyártási normáinak,
 • folyamatos laboratóriumi ellenőrzésnek van alávetve,
 • a legmodernebb gyártási technikával készül,
 • kizárólag a legjobb alapanyagok felhasználásával gyártjuk, 100%-ig garantált hatékonyságú, leginnovatívabb, biztonságos összetevőkből készül az ügyfeleink jogos elvárása szerint!


Az OLIMP SPORT NUTRITION® termékeket versenyzők, sportolók és az egészségüket megőrizni vágyók milliói használják világszerte – csatlakozzon Ön is az OLIMP TEAM-hez!

Bízz a tapasztalatban, a hagyományban és a minőségben. VÁLASZD a legjobbat!

Olimp Team


Sport8.hu | 2017 | Minden jog fenntartva!
       - Futópad, futópadok áruháza -

BH Fitness futópad, Robust futópadok, OMA futópad, Life Gear futópad, futópadok, Tunturi futópad, Spin Bike, BH HiPower futópad, futópadok, Core All Black Suunto óra, Suunto óra, Ambit 3 Peak Suunto óra, Timex óra, Timex T5K575 Run Trainer, Sigma pulzusmérő óra, Sigma óra PC 15.11, Sigma óra PC 10.11, Polar pulzusmérő óra, A360 Polar óra, V800 Polar óra, RS300 Polar óra, M400 Polar óra, akciós timex óra,

 


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.