Új jelszó kérése

Gyártók

Gyártó

Új látogatóknak

Sport8 regisztráláshoz ajándékINGYENES

START az egészséghez!

INGYENES

Hogyan legyél egész-ségesebb?INGYENES

Hogyan duplázd meg kedvez-ményeid összegét?


INGYENES

További kedvez-mények! Fedezd fel!INGYENES

Mindenki szereti a meglepe-téseket. Téged is vár egy!


Bővebben az ajándékokról!

Ország Boltja I. DÍJ - Futópad Szakáruház

Árukereső.hu vásárlói véleményei alapján

NUTREND KLUB - 10 %

Extra 10 % kedvezmény táplálékkiegészítőkből

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nyelv váltás

MagyarEnglish

Termékajánló

Látogató számláló

1
3
0
8
8
8
3

Termék részletekBH SHIATSU M1000 JET SET masszázsfotel

-45%
M1000
 • M1000
 • M1000
 • M1000
 • M1000
1 790 000 Ft
Akció: 990 000 Ft990000
Kezdete: 2017.11.06   A készlet erejéig!

A BH SHIATSU M1000 Jet Set alapja egy ősi japán masszázs, a Shangri-La rendszer (fellegekben járva) a legkedvezőbb, és technológiailag legfejlettebb hátmasszírozó a világon. Érezd a kikapcsolódás mértékét, lépj át egy új dimenzióba!

Gyártó:
BH Fitness
Hitelkalkulátor
 • BH SHIATSU M1000 JET SET masszázsfotel  Szállítás a rendelés beérkezése után 3-4 hét.


  A Nyújtó masszázs (Rolling)

  Ennél a masszázstípusnál a masszázsfejek végig tudnak gördülni a teljes gerincoszlop mentén. A mikro görgők lassan és finoman mozognak fel-le a háton. Ezzel a technikával az úgynevezett kihúzást lehet szimulálni. Ez a masszázsfajta készíti elő az izmokat az intenzívebb és mélyebb masszázsra. Feloldja az izomfeszüléseket, görcsmegelőző, beindítja a vérkeringést és tehermentesíti a gerincoszlop porckorongjait.

  Az ütögetés-paskolálás (Tapping)

  A masszázsfotel masszázsfejei gyors, ritmikus, ütögető impulzusokkal segítenek hozzá a kellemes ellazulás élményéhez. A masszőr ezt a mozdulatsort végezheti vagy lazán tartott újhegyekkel, de homorúan tartott tenyérrel is. Ez a Tapping speciálisan az anyagcserét élénkíti és egy nagyon frissítő hatást közvetít. Fellazítja az esetleges izomcsomókat és a vérkeringés fokozásával a szervezet oxigénellátására is jótékonyan hat.

  A gyúró masszírozás (Kneading)

  A masszőr ezen mozdulatokat a tenyérbe fogott izmokkal úgy végzi mintha tésztát gyúrna, innen is az elnevezés. A masszázsfotelbe épített mikro görgők apró de határozott körkörös mozdulatokkal haladnak az izomzat mentén illetve a hátmasszázsnál a gerincoszlop két oldala mentén. A lassú erőteljes mozdulatokkal szinte tolja maga előtt a szövetet, olyan érzés ez mintha két hüvelykujj dolgozná meg határozott erőteljes lazító mozdulatokkal a testünket. Ez a gyúró masszázs nagyszerűen alkalmas a felső hátizmok a csuklyás izmok átdolgozására. Ez a masszázsfajta nem elhanyagolható hő termelését is okozza a súrlódásból fakadóan így vérbőség jön létre, a hajszálerek kitágulnak, bizonyos mértékben fájdalomcsillapító hatása van. Az a masszázstípus általában a bemelegítő lazító masszázs után kerül sorra.

  A gyúró masszázs és az ütögetés együttes alkalmazása

  A csúcskategóriás masszázsfotelek speciális mechanikával tervezve és kifejlett programokkal vezérelve képesek e két masszázsfajta kombinálására. Ez egy szinte megismételhetetlen masszázsélményt biztosít a felhasználójának.

  A Shiatsu masszázs

  A mikro masszázsgörgők az úgynevezett meridiánok (energiacsatornák,Nadik) mentén az akupunkturális pontokra való nyomással utánozzák a szakember masszőr tenyér és ujjnyomásos masszázsát. A masszázsgörgők nyomást gyakorolnak a mélyebben fekvő izomszövetekre is és lazításra kényszerítik azt.

  A Shiatsu masszázs segít feloldani az energiablokádokat, segít megteremteni és fenntartani fizikai testünk energiakeringésének egyensúlyát. A nyomó masszázs megfelelő erővel nyomja és oszlatja a csomókat, melyek egy adott pillanatban kissé erősebb fájdalom mellett meghozza a lazulást és fájdalomenyhülést.

  A vibrációs masszázs

  Ez a a masszázstípus igen gyors rezgésekkel stimulálja a vérkeringés és az izomzatot. Az érzés, mintha a tenyerek a testet gyors felületi simogatásokkal, paskolhatásokkal serkentenék jobb vérellátásra, lazításra.Ezt a masszázstechnikát is bemelegítő technikaként szokás alkalmazni. A kötőszövetek bemelegítésére és az intenzívebb vérkeringés fokozására nagyszerűen bevált masszázstípus. Visszérbetegségben szenvedők számára is jól alkalmazható módszer.

  A légpárnás masszázs (Air massage)

  Ez a legfrissebben kifejlesztett masszázsmódszer. A komputer vezérelte légpárnák előre beprogramozott sorrendben kerülnek felpumpálásra és nyomás alatt tartva majd kerülnek leeresztésre így fejtve ki a masszírozó hatást. Ezzel a masszázsmódszerrel az alsótest dolgozható meg igen hatékonyan. Természetesen a masszázsélményt befolyásolják a légpárnák mérete, száma és elhelyezése. Az alsó lábszár és a talp részére reflexológiás betétek beépítésével vált a masszázs még nagyobb élménnyé. Köztudott, hogy a testen számtalan reflexpont található melyek a belső szervekkel kapcsolódnak. Ezen pontok stimulálása jótékonyan hatnak az egész szervezetre.

  A légpárnák hatásmechanizmusa abban áll, hogy finom nyomással továbbítják a vért a testben így serkentve a vérkeringést, amely természetesen az Oxigénszállításban játszik nagy szerepet. A célzott fenék és comb masszázs segít, főleg a hölgyeknél gyakori narancsbőr kialakulásának megakadályozásában illetve megszüntetésében.

  Meg kell említeni, hogy e funkciót visszérbetegek csak a legnagyobb körültekintéssel használhatják.

  Vannak továbbfejlesztett nyújtási funkciók melyek úgy működnek, hogy egy légpárnás rögzítő a lábfejet fixálja míg egy másik Airbag a combot finoman megemeli így nyújtva az izomzatot és kismértékben az izületet is. Tudnunk kell, hogy az ízületi szalagok kb 4-5% ban nyújthatóak csak.

  Shangri-Lá rendszerű masszázsfunkció

  Az ősi japán masszázstechnikára alapozva lett kidolgozva a Shangri-Lá rendszer, (mennyország a földön) mely a legmodernebb hátmasszázs technika a világon. A masszázsfotel egy szintbe hozza a térdeit a szív pozíciójával és a speciális programnak köszönhetően érezheti ahogy a gerinccsigolyák visszatérnek az eredeti, helyes anatómiai helyzetükbe.

  BH Shiatsu masszázsfotel M1000 Jet Set funkciói

  Masszázs szemüveg (opció):

  A BH Shiatsu M1000 Ultimate masszázsfotel opció a speciális masszázsszemüveg. A masszázs szemüveg rezgés, masszázs vagy pressotherapy funkciókkal phenteti a fáradt szemeket.

  A vezérlő LED multifunkcionális kijelzővel:

  A központi vezérlőhöz még egy kiegészítő távirányító is az Ön rendelkezésére áll.A totális ellenőrzés az Ön kezében van. A vezérlőegység magától értetődő és egyszerű a használata. Könnyedén ki tudja választani a kívánt programokat Természetesen a dizájn is tükrözi a spanyolt mentalitást.

  AIR Masszázs:

  A legfejlettebb technológiát képviselő Airbag-os, légzsákos technológia képes a megdolgozott testrészen a vér áramlását aktívan segíteni. Ennek a funkciónak a velejárója a kellemes könnyedség érzete.

  Egyéni Masszázsprogram mentése:

  A távirányító segítségével két személyre szabott előre beállított pozíciók és programok menthetőek al a memóriában úgy, hogy már ne kelljen állítgatni, hanem egy gombnyomással megismételheti a már „jól ismert” masszázsélményt.

  HI-Fi Sztereó zene:

  Így teljes a kikapcsolódás, ne csak a testét kényeztesse, hanem gondoskodjon a lelki ellazulásáról is. Ezt a beépített USB csatlakozóval, Hi-Fi fülhallgatóval könnyedén megteheti most. Az USB meghajtó az egyik leggyorsabb és legkomfortosabb lehetőség a zenei művek közötti válogatáshoz.

  Speciális funkció:

  Az M1000 Jet Set masszázsfotel a kategóriájában egyedülálló plusz funkcióval is rendelkezik, melynek lényege, hogy a fenék, csípő és felsőcomb területén légzsákos és vibrációs masszázsfajtákat három különféle programmal futtat le

  Vádli és talpmasszázs:

  Légpárnák és a vibráció összjátéka adja meg az egyedülálló masszázsérzetet. A mechanika a talpon lévő reflexpontokat stimuláló bütykökre szorítja a lábfejet így biztosítva a reflexmasszázst.

  Shangri-Lá rendszer

  Az ősi japán masszázstechnikára alapozva lett kidolgozva a Shangri-Lá rendszer, (mennyország a földön) mely a legmodernebb hátmasszázs technika a világon. A masszázsfotel egy szintbe hozza a térdeit a szív pozíciójával és a speciális programnak köszönhetően érezheti ahogy a gerinccsigolyák visszatérnek az eredeti, helyes anatómiai helyzetükbe.

  TRIPLE ACTION:

  Az M1000 Velence masszázsfotel a hát alsó részén professzionálisan kombinálja a mikro masszázsgörgők a légpárnák fizikai behatásait így teremtve meg a maximális 3D komfortérzetet. Természetesen a höőterápia bekapcsolásával az élmény még jobban fokozható.

  Reflexoterápiás masszázs:

  Ez a speciális és professzinális masszázs mely a teljes lábfej reflexoterápiás masszírozását végzi.Egy igazi talpmasszőr munkáját végzi a legnagyobb precizitással. A talpon lévő reflexpontok direkt kölcsönhatásban vannak a belső szervekkel így azok stimulálása jótékonyan hat az egész szervezetre.

  Termál-hőterápiás funkció a talpmasszírozón:

  A BH 1000 Ultimate egy plussz szolgáltatással mégpedig a talp hőterápiás funkciójával is jeleskedik. Az intelligens rendszer automatikus alkalmazkodik a felhasználó méreteihez szabályozva a lábak helyzetét, így a láb masszírozása automatikusan a megfelelő hosszban történik.

  MULTI-ACTION kar masszázsa:

  a legfrissebb fejlesztések eredménye. A masszázsfotelbe integrált vagy szabadon álló légpárnás rendszerrel masszírozható a kar. A BH Shiatsu M1000 Jet Set az alkar teljes hosszában az energiacsatornák ún. Nadik mentén végzi a serkentő masszírozást.


  BH Shiatsu M1000 Jet Set masszázsfotel technikai paraméterei:

  - Előre beállított programok: 4
  - Testre szabott programok (menthető): 3
  - Hátmasszázs típusok: 6
  - Masszázsterületek: nyak, váll és teljes hát 
  - Kar masszázs: Igen
  - Csípő masszázs (légzsákkal): Igen
  - Fenék masszázs: Rezgés
  - Célzottan választható masszázsterület: Igen
  - Thermal, Hőterápiás masszázsrendszer: Igen
  - Távirányító egység: LED-es háttérvilágítással
  - Optikai testfelmérő szenzorok a 3D Masszázshoz: Igen
  - Egymástól független hát ás lábtámla vezérlés: elektromos
  - Fűthető alhát egység: igen
  - Állítható Mikro-Görgős rendszer: Igen
  - Anyag: Műbőr
  - Méretek álló: (HxSZxM) (cm) 130x85x131
  - Méretek fekvő: (HxSZxM) (cm) 190x85x86
  - Nettó önsúly: 115 kg

   

 • Gyártó
  BH Fitness
  Cikkszám
  M1000-JETSET
  A vásárlás után járó pontok
  49 500 Ft

Sport8.hu | 2017 | Minden jog fenntartva!
       - Futópad, futópadok áruháza -

BH Fitness futópad, Robust futópadok, OMA futópad, Life Gear futópad, futópadok, Tunturi futópad, Spin Bike, BH HiPower futópad, futópadok, Core All Black Suunto óra, Suunto óra, Ambit 3 Peak Suunto óra, Timex óra, Timex T5K575 Run Trainer, Sigma pulzusmérő óra, Sigma óra PC 15.11, Sigma óra PC 10.11, Polar pulzusmérő óra, A360 Polar óra, V800 Polar óra, RS300 Polar óra, M400 Polar óra, akciós timex óra,

 


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.