Új jelszó kérése
 

BH SHIATSU M400 PRINCE masszázsfotel

-36%
M400
M400
M400
M400

BH Shiatsu M400 masszázsfotel egyedi design és a hagyományos masszázs művészete alkotja! Az M400 masszázsfotel elrejti a legújabb masszázs technológiát. Élvezd titokban ...

Gyártó:
BH Fitness
769 000 Ft
Akció: 490 000 Ft
Kezdete: 2017.11.06   A készlet erejéig!
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

BH SHIATSU M400 PRINCE masszázsfotelSzállítás a rendelés beérkezése után 3-4 hét.


A Nyújtó masszázs (Rolling)

Ennél a masszázstípusnál a masszázsfejek végig tudnak gördülni a teljes gerincoszlop mentén. A mikro görgők lassan és finoman mozognak fel-le a háton. Ezzel a technikával az úgynevezett kihúzást lehet szimulálni. Ez a masszázsfajta készíti elő az izmokat az intenzívebb és mélyebb masszázsra. Feloldja az izomfeszüléseket, görcsmegelőző, beindítja a vérkeringést és tehermentesíti a gerincoszlop porckorongjait

Az ütögetés-paskolálás (Tapping)

A masszázsfotel masszázsfejei gyors, ritmikus, ütögető impulzusokkal segítenek hozzá a kellemes ellazulás élményéhez. A masszőr ezt a mozdulatsort végezheti vagy lazán tartott újhegyekkel, de homorúan tartott tenyérrel is. Ez a Tapping speciálisan az anyagcserét élénkíti és egy nagyon frissítő hatást közvetít. Fellazítja az esetleges izomcsomókat és a vérkeringés fokozásával a szervezet oxigénellátására is jótékonyan hat.

A gyúró masszírozás (Kneading)

A masszőr ezen mozdulatokat a tenyérbe fogott izmokkal úgy végzi mintha tésztát gyúrna, innen is az elnevezés. A masszázsfotelbe épített mikro görgők apró de határozott körkörös mozdulatokkal haladnak az izomzat mentén illetve a hátmasszázsnál a gerincoszlop két oldala mentén. A lassú erőteljes mozdulatokkal szinte tolja maga előtt a szövetet, olyan érzés ez mintha két hüvelykujj dolgozná meg határozott erőteljes lazító mozdulatokkal a testünket. Ez a gyúró masszázs nagyszerűen alkalmas a felső hátizmok a csuklyás izmok átdolgozására. Ez a masszázsfajta nem elhanyagolható hő termelését is okozza a súrlódásból fakadóan így vérbőség jön létre, a hajszálerek kitágulnak, bizonyos mértékben fájdalomcsillapító hatása van. Az a masszázstípus általában a bemelegítő lazító masszázs után kerül sorra.

A gyúró masszázs és az ütögetés együttes alkalmazása

A csúcskategóriás masszázsfotelek speciális mechanikával tervezve és kifejlett programokkal vezérelve képesek e két masszázsfajta kombinálására. Ez egy szinte megismételhetetlen masszázsélményt biztosít a felhasználójának.

A vibrációs masszázs

Ez a a masszázstípus igen gyors rezgésekkel stimulálja a vérkeringés és az izomzatot. Az érzés, mintha a tenyerek a testet gyors felületi simogatásokkal, paskolhatásokkal serkentenék jobb vérellátásra, lazításra.Ezt a masszázstechnikát is bemelegítő technikaként szokás alkalmazni. A kötőszövetek bemelegítésére és az intenzívebb vérkeringés fokozására nagyszerűen bevált masszázstípus. Visszérbetegségben szenvedők számára is jól alkalmazható módszer.

A légpárnás masszázs (Air massage)

Ez a legfrissebben kifejlesztett masszázsmódszer. A komputer vezérelte légpárnák előre beprogramozott sorrendben kerülnek felpumpálásra és nyomás alatt tartva majd kerülnek leeresztésre így fejtve ki a masszírozó hatást. Ezzel a masszázsmódszerrel az alsótest dolgozható meg igen hatékonyan. Természetesen a masszázsélményt befolyásolják a légpárnák mérete, száma és elhelyezése. Az alsó lábszár és a talp részére reflexológiás betétek beépítésével vált a masszázs még nagyobb élménnyé. Köztudott, hogy a testen számtalan reflexpont található melyek a belső szervekkel kapcsolódnak. Ezen pontok stimulálása jótékonyan hatnak az egész szervezetre.

A légpárnák hatásmechanizmusa abban áll, hogy finom nyomással továbbítják a vért a testben így serkentve a vérkeringést, amely természetesen az Oxigénszállításban játszik nagy szerepet. A célzott fenék és comb masszázs segít, főleg a hölgyeknél gyakori narancsbőr kialakulásának megakadályozásában illetve megszüntetésében.

Meg kell említeni, hogy e funkciót visszérbetegek csak a legnagyobb körültekintéssel használhatják.

Vannak továbbfejlesztett nyújtási funkciók melyek úgy működnek, hogy egy légpárnás rögzítő a lábfejet fixálja míg egy másik Airbag a combot finoman megemeli így nyújtva az izomzatot és kismértékben az izületet is. Tudnunk kell, hogy az ízületi szalagok kb 4-5% ban nyújthatóak csak.

BH Shiatsu Masszázsfotel M400 Prince funkciói

A távirányító kijelzővel:

Első pillantásra, ösztönösen képes lesz a vezérlés professzionális kezelésére, így a masszázs élménynek nem állhat semmi az útjába. Egyszerűen válassza ki a masszíroztatni kívánt testrészét és már indul is az ellazulás.

AIR Masszázs:

A legfejlettebb technológiát képviselő Airbag-os, légzsákos technológia képes a megdolgozott testrészen a vér áramlását aktívan segíteni. Ennek a funkciónak a velejárója a kellemes könnyedség érzete.

Vádli és talpmasszázs:

Légpárnák és a vibráció összjátéka adja meg az egyedülálló masszázsérzetet. A mechanika a talpon lévő reflexpontokat stimuláló bütykökre szorítja a lábfejet így biztosítva a reflexmasszázst.

Mikro-görgős masszázsrendszer:

Úgynevezett forgó korongos masszírozó fejek melyeken apró kitüremkedések, bütykök segítségével sikeresen utánozták a masszőr hüvelykujjának körkörös mozgását. A továbbfejlesztések eredményeképpen ezek a korongok képesek lettek összetettebb mozgásokra is, mint például hosszirányú mozgásra is a test vonalában.

A háttámla valamint a lábtámasz dőlésszöge:

Ez egy természetes velejáró funkció.Az M400-as esetében a háttámla és a lábtámla állíthatósága egymástól független és elektronikus úton történik.

Manuálisan állítható lábtartó:

A manuálisan állítható lábmasszírozót igényeinknek és testméretünknek megfelelően tudjuk beállítani így szabályozva a lábak helyzetét. A láb így már masszírozása a megfelelő hosszban történik.


BH Shiatsu M400 Prince masszázsfotel technikai paraméterei:

- Előre beállított programok: 3
- Masszázstípusok száma: 5
- Külön behatárolható Masszázsterületek: nyak, váll és hát
- A Comb és a fenék területén plusz vibrációs masszázzsal
- A masszázsfotel Távirányító egysége Kék háttér világítású LCD-vel rendelkezi
- A lábtámla és a háttámla közötti dőlésszög mindkét támla egymástól függetlenül és elektromosan állítható
- A Masszázsfotel lábszár masszírozó egysége hossza manuálisan beállítható
- Állítható, vezérelhető Mikro görgős masszázsrendszer
- Textil-Műbőr
- Méretek álló (HxSZxM) (cm): 135x75x118
- Méretek fekvő (HxSZxM) (cm): 204x75x75
- Nettó súly: 65 kg

 

Adatok
Cikkszám
M400-PRINCE
A vásárlás után járó pontok
24 500 Ft
Vélemények
Nincs vélemény a termékről