Új jelszó kérése

Gyártók

Gyártó

Új látogatóknak

Sport8 regisztráláshoz ajándékINGYENES

START az egészséghez!

INGYENES

Hogyan legyél egész-ségesebb?INGYENES

Hogyan duplázd meg kedvez-ményeid összegét?


INGYENES

További kedvez-mények! Fedezd fel!INGYENES

Mindenki szereti a meglepe-téseket. Téged is vár egy!


Bővebben az ajándékokról!

Ország Boltja I. DÍJ - Futópad Szakáruház

Árukereső.hu vásárlói véleményei alapján

NUTREND KLUB - 10 %

Extra 10 % kedvezmény táplálékkiegészítőkből

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nyelv váltás

MagyarEnglish

Termékajánló

Látogató számláló

1
3
9
0
9
7
3

Ország boltja

Ország Boltja I. DÍJ

Ország boltja I.hely-futópad-diszkont.huVersenyt szervezett Magyarország legnagyobb független árösszehasonlító oldala különböző kategóriákba, az Ország Boltja fődíjért.

A futópad-diszkont.hu, melynek üzemeltetője a Sport8, Sport és Fitnesz kategóriában I. helyezett lett vásárlói véleményei alapján 2013-ban, mellyel elnyerte az Ország Boltja 2013 MINŐSÉGI DÍJÁT!!

Köszönjük Mindenkinek!

A versenyről (forrás: árukereso.hu)

A verseny fő célja, hogy az internetező vásárlók szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják a legjobb minőségű, valamint a legnépszerűbb webshopokat. A verseny mindenki részére nyitott, a részvétel az üzletek számára ingyenes volt.

A verseny szabályai:

A versenyben Magyarországon bejegyzett cégek vehettek részt, akik online felületen (is) kereskednek és beregisztráltak a versenyben.

Verseny az Ország Boltja fődíjért: a Minőségi kategóriában induló webáruházak közül a legmagasabb összesített értékelést elérő üzlet nyerte el, vásárlói vélemények alapján.

Verseny a Minőségi díjért: a szavazásban csak valódi, az Árukereső.hu-ról egy adott üzletbe érkező vásárlók vehettek részt, akik az online megrendelésüket követően egy kérdőív kitöltésével értékelték az üzlet szolgáltatásait, valamint a rendelés és kiszállítás menetét. A kérdőívek összesítése alapján lett kihírdetve termékkategóriánként az Ország boltja díj. Az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjának aktív tagjai automatikusan, külön regisztráció nélkül részt vettek ebben a verseny-kategóriában. Minden kategóriában első, második és harmadik helyezést került kihírdetésre, a három legmagasabb összesített értékelést elérő üzletnek.

Forrás: www.arukereso.hu

Sport8.hu | 2017 | Minden jog fenntartva!
       - Futópad, futópadok áruháza -

BH Fitness futópad, Robust futópadok, OMA futópad, Life Gear futópad, futópadok, Tunturi futópad, Spin Bike, BH HiPower futópad, futópadok, Core All Black Suunto óra, Suunto óra, Ambit 3 Peak Suunto óra, Timex óra, Timex T5K575 Run Trainer, Sigma pulzusmérő óra, Sigma óra PC 15.11, Sigma óra PC 10.11, Polar pulzusmérő óra, A360 Polar óra, V800 Polar óra, RS300 Polar óra, M400 Polar óra, akciós timex óra,