Új jelszó kérése
 

Polar Equine H7 Electro elektróda alap készlet

Polar Equine H7 Electro elektróda alap készlet

A termék rendelésével és szállításával kapcsoltaban érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál! A Polar Equine H2 loval számára készült új generációs textil pulzusmérő öv, mely tökéletesen képes követni egy vágtató ló mozgását. A szív elektromos jelet generál, amely a bőrön keresztül mérhető.

Gyártó:
Polar Óra
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Polar Equine H7 Electr Base ST pulzusmérő szet


A termék rendelésével és szállításával kapcsoltaban érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál!

A Polar Equine H7 loval számára készült új generációs textil pulzusmérő öv, mely tökéletesen képes követni egy vágtató ló mozgását. A szív elektromos jelet generál, amely a bőrön keresztül mérhető. A Polar Equine H7 könnyen elfér a ló körül. Ideális ügető és futószáron vezetett lovak pulzusszám mérésére hosszabb időszakokra is.

A Polar Equine H7 pulzusmérő elektróda alapkészlet a pulzusmérők új generációja a lovak számára. Ezek az elektródák vezető anyagból készültek, mely tökéletesen alkalmazkodik egy futó ló mozgásához. A Polar Equine adókészülé tartalmaz kétoldali elektródát, amely folyamatosan a pulzus értékeket továbbítja vezeték nélkül a csukló található órának. A kódolt jelátvitel megakadályozza, az áthallást más elektromos készülékekkel, így pontos adatokat tud továbbítani az edzés teljes időtartalma alatt.

A Polar Equine H7 Electr Base termék nem tartalmazza a szívfrekvencia-érzékelő. Ha nincs saját pulzusszám érzékelője, kérjük, fontolja meg a vásárlást.

Szállítás a rendelés beérkezése után 3-4 hét.

 

  • EKG pontosságú
  • Ergonómikus kialakítás
  • Kényelmes viselet - puha szövet anyag
  • Könnyen használható
  • Rögzíthető csatlakozóval
  • Ergonómikus kialakítás


Kompatibilis:

  • Polar jeladókkal


Csomag tartalma:

  • Polar Equine H7 elektróda alap készlet
Adatok
Cikkszám
polar-equine-h7-electro-base
A vásárlás után járó pontok
1 345 Ft
Vélemények
Nincs vélemény a termékről