Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Nutrend

NUTREND – AZ ELÉRHETŐ MINŐSÉG!

A Nutrend az egyik legnagyobb múltra visszatekintő és mind a mai napig piacvezető európai gyártó, köszönhetően a folyamatosan ellenőrzött minőségnek, illetve az elmúlt évtizedek kitartó fejlesztéseinek.

Hatalmas előrelépést eredményezett a nehéz- és könnyűatlétikai versenysportok tapasztalatainak felhasználása, hiszen a Nutrend 20 éve világszintű versenyzők, illetve csapataik (orvosok, diatetikusok) bevonásával, valamint az eredményeik folyamatos analíziseivel sikerült kialakítani egy prémium kategóriás termékkört. Így az élversenyzőktől az aktív életmódot élőkig mindenkinek nagy segítséget nyújthat! A Nutrend szoros közreműködésben dolgozik több Olimpiai és Paraolimpiai Bizottsággal is, így a termékek garantáltan mentesek a károsanyagoktól és bármiféle doppingtól.


A Nutrend márka mögött Európa egyik legnagyobb táplálékkiegészítőket gyártó üzeme és annak folyamatos kutatás-fejlesztési törekvése biztosítja, hogy a komoly háttér és a gyártási mennyiségek miatt folyamatosan ellenőrzött minőségű, abszolút doppingmentes, PRÉMIUM KATEGÓRIÁS TERMÉKEK kerülhessenek elérhető áron mindenkihez, aki az egészségének megőrzése érdekében sportolni vágyik, vagy akár élsportolói szinten edzi a testét – már Európa 30 országában!

A Nutrend márka filozófiája, hogy a hétköznapi emberekhez is el kell juttatni azt a profizmust és minőséget, amely eddig csak az élversenyzők privilégiuma volt!

A NUTREND termékek ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkeznek, melyek a folyamatosan ellenőrzött minőségre és a prémium kategóriára jelentenek garanciát. Cégünk környezetbarát BIO (Müsli szeletek gyártására) és KLASA tanúsítvánnyal (DENUTS szeletek készítésére) is rendelkezik.

Gyártás, fejlesztés professzionális szinten.




2013-ban új gyártó és raktárbázissal bővült a NUTREND! 




Elindult a NUTREND TV - Magyarország legújabb testépítő videója a youtube csatornán