Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Body Solid

Az amerikai tulajdonú Body-Solid már 30 éve foglalkozik edzőtermi és otthoni fitneszgépek gyártásával. A gépek folyamatosan megújuló külsővel, tartós masszív acélszerkezettel rendelkeznek. Működésükre a biomechanikai pontosság jellemző, így biztosítva az eddigi 5 millió vásárló optimális edzését. A Body Solid kiemelkedő eredményeket ért el a test formálásában és az életminőség javításában. Az edzés minden lehetséges módjára hatékony megoldást kínál. Az otthoni használatra szánt fitneszgépek helytakarékosak, de akár egy komplett edzőtermet is lakásába költöztethet kombinált gépek formájában. A gépek lapsúlyos és szabadsúlyos rendszerben egyaránt kereskedelmi forgalomba kerülnek, valamint megtalálhatóak még az edzésünket segítő, különböző dőlésszögbe állítható (univerzális) padok is.

A Body Solid az otthoni és edzőtermi kategóriában a következő márkákat vonultatja fel:

Freeweight (szabadsúlyos padok, gépek)

A Body-Solid termékeit világszerte a szabadsúlyos gépek csúcskategóriájába sorolják. A legszélesebb választékát gyártják a erőkereteknek, guggoló állványoknak, egyszemélyes kondigépeknek ami a piacon található. Ebben az egyik legjobbak! Olyan fitneszgépeket gyártanak, melyek gyors és hatékony eredményt produkálnak. Ezek a gépek különböző életstílushoz, testalkatokhoz és helyszükséglethez lettek tervezve. Továbbá több funkcióval és minőségibb megoldásokkal rendelkeznek mint a versenytársaink alkotásai.

A Powerline a Body-Solid otthoni kategóriája

A termékcsaládot azon felhasználóknak fejlesztették ki, akik otthonukban szeretnének minőségi gépekkel edzeni. Egyaránt elérhetőek lapsúlyos és szabadsúlyos kivitelezésben. A termékek minősége és ára egyaránt kedvező, ezáltal hamarosan népszerűvé is váltak.

Body Solid Pro Club Line - Professzionális edzőtermi kategória

A cég alakulásakor olyan csúcsminőségű edzőgépek gyártását tűzte ki célul, amik leginkább megfelelnek a felhasználók sokrétű igényeinek. Alkalmazkodva méreteikhez, fizikai kondícióikhoz, edzési céljaikhoz. 

A Body Solid ipari minősítésű gépcsaládjának első számú képviselője. Tervezésükkor arra törekedett a gyártó, hogy a Body Solid gépeknél megszokott minőséget egy egyszerűbb formába öntség. Így egy olyan gépcsaládot alkottak meg, melynél a klasszikus forma eggyesült a kiváló minőséggel, és a kedvező árral.

Body Solid Pro Dual Line - Professzionális edzőtermi kategória

A Body Solid ipari minősítésű gépcsaládjának első második képviselője. Tervezésükkor arra törekedett a gyártó, hogy a Pro Club Line gépeknél megszokott minőséget új funkciókka bővítsék ki. Így egy olyan gépcsaládot alkottak meg, melynél minden gép kétfunkciós, valamint 3 vagy 4 állású toronnyá állítható.


Body Solid G széria - kombinált gépek

A gépcsaládra a legoptimálisabb helyfoglaltság mellett, az elvárható legnagyobb tartósság és hatékonyság a jellemző. Lapsúlyos rendszerének, és csatlakozási pontjainak köszönhetően, több mint 40 fajta tonizáló, zsírégető és erőnövelő gyakorlat elvégzésére van lehetőség. 
 
A biomechanikai tervezésű tradicionális nyomókarok mellett egyes típusoknál megtalálható a gyártó által tervezett, és szabadalmaztatott követő mozgású nyomókaros rendszer melynek segítségével az izom teljesítménye 25%-kal nő meg. Ezzel a technológiával megteremtve a mellizmokra való maximális koncentrálás lehetőségét.

Kényelmes párnázattal és biztonságos, stabil alátámasztással szolgálják a hát alsó részének védelmét a túlterhelés ellen. 
 
Minden típus alkalmas a további bővítésre (kivéve G1), új munkaállomások létrehozására. Ezek a munkaállomások a vevő igényeinek megfelelően szabadon választhatóak, az egyes típusokhoz tartozó opciós listából. Minden munkaállomás rendelkezik saját kenésű rendszerrel, mely biomechanikailag pontos forgáspontokkal van kombinálva a dörzsölésmentes tengelyfordulat biztosítása érdekében.
 
Típustól függetlenül minden termék rendelkezik teleszkópos, krómlemezes ülőkével, mely gyorsan és problémamentesen állítható és a megfelelő testhelyzet gyorsan elérhető, 1000 kg-os terhelésre hitelesített katonai használatra szánt nylon bevonatú drótkábellel, mely tartós használatot és alacsony karbantartást szavatol. 
 
A 11.43 cm átmérőjű csigák dörzsölésmentes üvegszálas nylon anyagból készülnek, precíziós acélgolyós csapágyakkal vannak ellátva a kábel élettartalmának meghosszabbítása, és a sima mozgás elérése céljából. 
 
A nagy teherbírású acélváz-szerkezet erőt és tartósságot sugároz. 
 
A gépekhez tartozik egy hátlehúzó rúd, egy egyenes rúd, egy has és tricepszpánt és egy DVD, melyen a teljes test edzését bemutatjuk, ezenkívül törülköző és vizespalack tartó.

A legnépszerübb Body Solid 7 az 1 - ben szabadsúlyos Multi Gym a FANTOM