Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

DNA MONO - 500g

A DNA MONO 95% kreatin-monohidrátot tartalmaz a legtisztább mikronizált por formában. A legtisztább és legelőnyösebben felszívódó készítmény a piacon.

Gyártó
DNA
5 990 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

DNA MONO - Kreatin Monohidrát (ízesített) 500g

Konkrét, tiszta termék, nincs kellemetlen meglepetés.

A DNA MONO 95% kreatin-monohidrátot tartalmaz mikronizált por formában. A legtisztább és legelőnyösebben felszívódó készítmény a piacon. Lényegesen gazdaságosabb ebben a kiszerelésben, így abszolút ideális azoknak, akik nagyobb mennyiséget akarnak bevinni gazdaságos formában, de ragaszkodnak a gyógyszerészeti tisztaságú hatóanyaghoz!

Az ömlesztett, gazdaságos kiszerelés ne zavarjon meg! A DNA megszokott legmagasabb minőséget kapod! Egy gyógyszerészeti tisztaságú kreatin-monohidrát, melynek mikronizált szerkezete garantálja a legjobb felszívódást a lehető legkevesebb emésztési kellemetlenséggel!

DNA Supps termék, nincs kellemetlen meglepetés. Gondosan kiválasztott, a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásaval készített termékek. Legjobb minőség egyszerű, megfizethető formában. Legjobb minőség egyszerű, megfizethető formában. Kiváló minőség, tökéletesen megkomponált aminogramm amely elősegíti a test fejlődését.

Ez tényleg igazi, tényleg működő, nem csak egy a sok közül.

A DNA olyan márka, amely nem ígér csodákat, de mindíg összpontosít a kiváló és magas minőségű termékekre, így biztosítva a jobb eredményeket, gyorsabb regenerációt, hatékonyabb edzést és a szervezetben szunnyadó potenciál felfedezését. A DNA táplálék-kiegészítők megnyitják előttük az új lehetőségeket.

Tartós és komoly izomtömeget akarsz? Szikár alkat vagy és nehezebben fejlődsz? Vagy már nagy vagy, de még durvább akarsz lenni és kevés a „kislány-adag”?

A tömegnövelés - és egyben az izomzat fejlesztésének - kulcsa a bevitt tápanyagok mennyiségében és azok minőségében rejlik! Tömegnövelő, fehérje nyilván kell, de tudsz még valamit bevinni, ami káros hatások nélkül ténylegesen „betölti” az izmok nagyágyúját?

Erre a kérdésre már több, mint 25 éve tudjuk a választ! A kreatin-monohidrát már a harmadik évtizede a testépítők egyik leghatékonyabb fegyvere a cingárság és gyengeség ellen vívott harcban! A kreatin a szervezetben természetesen is jelenlévő anyag, melyből az izomzatnak a tényleg kemény terheléshez és brutális izomfejlődéshez sosincs elég tartaléka. A kreatin képes rengeteg energiát juttatni az izomzatnak, növelni az izomsejtek térfogatát és növelni a fehérjeszintézist (tehát beépíteni a fehérjéket az izomzatba!).

 • Még tisztább, koncentráltabb alapanyag = intenzívebb, ütősebb hatás!
 • Nagyobb mértékű hasznosulás = magasabb hatásfok!
 • Gyorsabb felszívódás = gyorsabb erő- és izomnövekedés!


Kiszerelés:

 • 500g


Ízek:

 • Narancs
 • Citrom
 • Cseresznye
 • Őszibarack

 

Javasolt használat:

 • Keverjünk el 1 adag (3,7 g - ½ adagolókanálnyi) terméket 100ml hideg vízben.
 • Fogyasszuk közvetlenül edzés előtt.
 • Ajánlott napi adag: 3,7 g
 • Elkészítés után azonnal fogyasztandó.


Összetétel:


1 Adag (3,7 g)
Kreatin-monohidrát 3,5 g
ebből kreatin 3 g
* - Ajánlott napi adag
Adatok
Cikkszám
dna-mono-500g
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!