Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FBR1 - Hátgép
Functional Training System 360 - FBR1 - Hátgép
89 000 Ft

Functional Training System 360 - FBR1 - Hátgép

FBR1 kiegészítő segítségével biztonságosan és hatékonyan történik a hát és a váll edzése. Szabadsúlyos kialakításának köszönhetően fizikai kondícióihoz, edzési célokhozhoz alkalmazkodik.
Gyártó
Steelflex
89 000 Ft
Részletek

Functional Training System 360 - FBR1 - Hátgép


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében. 

FBR1 kiegészítő segítségével biztonságosan és hatékonyan történik a hát és a váll edzése. Szabadsúlyos kialakításának köszönhetően fizikai kondícióihoz, edzési célokhozhoz alkalmazkodik. Hátedzés kényelmes, biztonságos és professzionális módon! Rendkívül egyszerű használat. Helyezze a súlytárcsákat a tárcsatartó rudakra, fogja meg a karokon található csúszásmentes fogantyúkat, a hátizmok azonnal dolgozni kezdenek – a várt eredmény nem marad el!
Extra stabilitás, nagy tartósság jellemzi. Két csavarral rögzíthető a függőleges oszlopokra. Ideális otthoni és közületi használatra.

Az állvány kialakításának egyedülálló tulajdonsága, hogy ez a kiegészítő elem pillanatok alatt szabadon áthelyezhető, kicserélhető, más magassági pozicióba állítható a felhasználó adottságai és edzettség állapota alapján.

Párosítja a zökkenőmentes és folyamatos munkát a test természetes mozgásával, ezáltal  hatékonyabb, kényelmesebb edzés élményt nyújt mindenki számára.

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.

Functional Training System 360 - FBR1 hátgép jellemzői:

 

  • Szín: Fekete
  • Szerkezet: karcsú és tartós kialakítású csőkeret szerkezet
  • Minőségi heggesztés
  • Sodrott zárt végű gépi lakkfestéses, masszív acél kialakítás
  • Forgó katrok

 

Adatok
Cikkszám
fts-360-fbr1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!