Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FCO 2-1 állvány

FCO2-1 kiegészítő funkcionális kötelek és fogantyúk tartását biztosítja karabineres csatlakoztatással.
Gyártó
Steelflex
Nem vásárolható!
Részletek

Functional Training System 360 - FCO 2-1 állvány


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében. 

FCO2-1 kiegészítő egy speciális, funkcionális fitnesz kiegészítő, mely funkcionális kötelek és fogantyúk tartását biztosítja karabineres csatlakoztatással. Gyorasn és könnyedén állítható függőleges helyzete. Minden felhaszáló számára biztonságos és kényelmes edzést biztosít.

Egyszerűen és hatékonyan használható, a teljes test erősítéséhez. Használatával saját testsúlyunk segítségével hatékonyan, metabolikusan és gyorsan edzhetjük izmainkat.

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.


Functional Training System 360 - FCO 2-1 állvány

 

  • Szín: Fekete
  • Szerkezet: fém, karabineres rögzítéshez kialakítva.

 

Adatok
BRAND
Functional Training System
Cikkszám
fts-360-fco-2-1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!