Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FCO2-2 O-link gyűrű

FCO2-3 kiegészítő gyűrű kötelek, boxzsák és karabinerek tartására alkalmas speciális kiegészítő.
Gyártó
Steelflex
Részletek

Functional Training System 360 - FCO2-2 O-link gyűrűk


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében. 

FCO2-2 kiegészítő gyűrű kötelek, boxzsák és karabinerek tartására alkalmas speciális kialakítású kiegészítő. Két csavaros rögzítéssel helyezhető fel az alapgép vízszintes vagy függőleges rudaira. Ideális otthoni és közületi használatra.

Az állvány kialakításának egyedülálló tulajdonsága, hogy ez a kiegészítő elem pillanatok alatt szabadon áthelyezhető, kicserélhető, más magassági pozicióba állítható a felhasználó adottságai és edzettség állapota alapján. 2 db csavarral rögzíthető.

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.

Functional Training System 360 - FCO2-2 - O-link

 

  • Szín: Fekete
  • Lakkfestés
  • Szerkezet: acél, heggesztett
  • Rögzítés: 2 db csavarral és alátétekkel

Adatok
Cikkszám
fts-360-fco-2-2
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!