Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FCO2 O-link trainer

CO2 kiegészítő egy speciális, funkcionális fitnesz kiegészítő, mely aszimmetrikus terhelést biztosít, egyszerűen és hatékonyan használható, a teljes test erősítéséhez.
Gyártó
Steelflex
Nem vásárolható!
Részletek

Functional Training System 360 - FCO2 O-link trainer


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében. 

FCO2 kiegészítő egy speciális, funkcionális fitnesz kiegészítő, mely aszimmetrikus terhelést biztosít, egyszerűen és hatékonyan használható, a teljes test erősítéséhez. Használatával saját testsúlyunk segítségével hatékonyan , metabolikusan és gyorsan edzhetjük izmainkat.  Használatához komoly erőre van szükség. Javítja az állóképességet, az erőnlétet, a testtartást és a koordinációt segíti a hajlékonyságot. Ideális otthoni és közületi használatra.

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.


Functional Training System 360 - FCO2 - O-link trainer

 

  • Szín: Fekete
  • Szerkezet: gumírozott kötél, fém rúd és karabineres kialakítás.

 

Adatok
Cikkszám
fts-360-fco-2
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!