Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FDB1-2 - Dupla rúdtartó
Functional Training System 360 - FDB1-2 - Dupla rúdtartó
69 000 Ft

Functional Training System 360 - FDB1-2 - Dupla rúdtartó

FDB1-2 kiegészítő a felső test funkcionális edzéséhez ajánlott, dupla rúd állítható magasságú tartója.
Gyártó
Steelflex
69 000 Ft
Részletek

Functional Training System 360 - FDB1-2 - Dupla rúdtartó


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében.

FDB1-2 kiegészítő a felső test funkcionális edzéséhez ajánlott, dupla rúd állítható magasságú tartója. Ezzel a megoldással mindkét rudat egyszerre lehet megtartani. Ajánlott a váll, a mell a hát és a karok edzéséhez. Ideális otthoni és közületi használatra. Rendkívül egyszerű a használat. Állítsa be a megfelelő magasságot a gyorsrögzítő gomb segítségével, majd helyezze a rudakat a tartó részre. Rakja fel a rudak végére a megfelelő méretű súlyokat. Majd elkezdődhet a hát, mell és váll izmok azonnal edzése – a várt eredmény nem marad el!

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.

Functional Training System FDB1 - Dupla rúdtartó kiegészítő jellemzői:

 

  • Szín: Fekete
  • Kialakítás: 2 részes, külön szerelhető
  • Szerkezet: sodrott zárt végűgépi lakkfestéses

 

Adatok
Cikkszám
fts-fdb1-2
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!