Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FDB1 - Dupla oszlop
Functional Training System 360 - FDB1 - Dupla rúd
79 000 Ft

Functional Training System 360 - FDB1 - Dupla rúd

FDB1 kiegészítő a felső test funkcionális edzéséhez ajánlott, dupla oszlopos és csuklós kiegészítő, súlytartó véggel.
Ajánlott a váll, a mell a hát és a karok edzéséhez.
Gyártó
Steelflex
79 000 Ft
Részletek

Functional Training System 360 - FDB1 - Dupla oszlop


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében.

FDB1 kiegészítő a felső test funkcionális edzéséhez ajánlott, dupla rúd, csuklós kiegészítő, súlytartó véggel. Ezzel a megoldással a rudat akár 180º-ban is el lehet majd forgatni. Ajánlott a váll, a mell a hát és a karok edzéséhez. Ideális otthoni és közületi használatra. Egyszerre vagy külön is használhatóak a rudak. Rendkívül egyszerű a használat. Helyezze a súlytárcsákat a rudak végére, úgy, hogy hagyjon helyet a rudak végén a megfelelő fogáshoz és a hát, mell és váll izmok azonnal dolgozni kezdenek – a várt eredmény nem marad el!

Az állvány kialakításának egyedülálló tulajdonsága, hogy ez a kiegészítő elem pillanatok alatt szabadon áthelyezhető, kicserélhető, más magassági pozicióba állítható a felhasználó adottságai és edzettség állapota alapján.

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.

Functional Training System FDB1 - Dupla rúd kiegészítő jellemzői:

 

  • Szín: Fekete
  • kialakítás: 2 részes, külön szerelhető
  • Szerkezet: sodrott zárt végűgépi lakkfestéses
  • két csavarral rögzíthető a függőleges vázszerkezethez

 

Adatok
Cikkszám
fts-fdb1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!