Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FPU3 - funkcionális kötél
Functional Training System 360 - FPU3 - funkcionális kötél
49 000 Ft

Functional Training System 360 - FPU3 - funkcionális kötél

FPU3 kiegészítő egy speciális fitnesz kötél kiegészítő, mely egyszerűen és hatékonyan használható, a teljes test erősítéséhez.
Gyártó
Steelflex
49 000 Ft
Részletek

Functional Training System 360 - FPU3 - funkcionális kötél


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében. 

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.

FPU3 kiegészítő egy speciális fitnesz kötél kiegészítő, mely egyszerűen és hatékonyan használható, a teljes test erősítéséhez. Használatával saját testsúlyunk segítségével edzhetjük izmainkat. Javítja az állóképességet, a testtartást és a koordinációt segíti a hajlékonyságot. A megfelelő magasság kialakításához állítható kötél nagyság párosúl. Ideális otthoni és közületi használatra.

A legjobban a fekvőtámasz gyakorlását segíti, mely az egyik legjobb mellizom fejlesztő gyakorlat számtalan más izom megmozgatása melett.

Functional Training System 360 - FFPU3 - funkcionális kötél

 

  • Szín: Fekete
  • Szerkezet: Szövetes és karabineres kialakítás.
    Fém rugó

 

Adatok
Cikkszám
fts-360-fpu3
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!