Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FRO2 - Kötélhúzó rögzítő
Functional Training System 360 - FRO2 - Kötélhúzó rögzítő
69 000 Ft

Functional Training System 360 - FRO2 - Kötélhúzó rögzítő

FRO2 kiegészítő a felső test funkcionális edzéséhez ajánlott, a sodrott kötél rögzítéséhez szükséges két részes alkatrész.
Gyártó
Steelflex
69 000 Ft
Részletek

Functional Training System 360 - FRO2 - Kötélhúzó rögzítő


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében.

FRO2 kiegészítő a felső test funkcionális edzéséhez ajánlott, a sodrott kötél rögzítéséhez szükséges két részes alkatrész. A sodrott kötél alsó és felső húzásához alkalmas. Csavarokkal rögzíthető. Ideális otthoni és közületi használatra.

Az állvány kialakításának egyedülálló tulajdonsága, hogy ez a kiegészítő elem pillanatok alatt szabadon áthelyezhető, kicserélhető, más magassági pozicióba állítható a felhasználó adottságai és edzettség állapota alapján.

A kötél kiváló állóképesség fejlesztő eszköz. Nagy előnye, hogy testsúlytól függetlenül kiválóan alkalmazható.

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.

Functional Training System 360 - FR02 kiegészítő jellemzői:

 

  • Szín: Fekete
  • kialakítás: 2 részes, külön szerelhető
  • Szerkezet: sodrott zárt végűgépi lakkfestéses

 

Adatok
Cikkszám
fts-360-fro2
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!