Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FSQ1 - hook rúdtartók

FSQ1 kiegészítő a felső és alsó test funkcionális edzéséhez ajánlott biztonsági rúdtartó, csavaros rögzítéssel.
Gyártó
Steelflex
Nem vásárolható!
Részletek

Functional Training System 360 - FSQ1 - hook rúdtartók


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében. 

FSQ1 kiegészítő a felső és alsó test funkcionális edzéséhez ajánlott biztonsági rúdtartó, csavaros rögzítéssel. Rúdtartó állvány ajánlott  guggoláshoz, kitöréshez, fekvenyomáshoz, és sok egyéb széles rudas gyakorlathoz. Ideális otthoni és közületi használatra.

Az állvány kialakításának egyedülálló tulajdonsága, hogy ez a kiegészítő elem pillanatok alatt szabadon áthelyezhető, kicserélhető, más magassági pozicióba állítható a felhasználó adottságai és edzettség állapota alapján.

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.


Functional Training System 360 - FSQ1 - biztonsági rúdtartók

 

  • Szín: Fekete
  • Szerkezet: keresztmerevítéses szerkezet
  • Festés: Sodrott zárt végűgépi lakkfestéses
  • 1 pár

 

Adatok
Cikkszám
fts-360-fsq1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!