Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FWB2 -Széles lengőkar

Az FWB2 lengőkar a felső test funkcionális edzéséhez ajánlott, rúd kiegészítőjeként.
Gyártó
Steelflex
Nem vásárolható!
Részletek

Functional Training System 360 - FWB2 - Széles lengőkar


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében.

Az FWB2 lengőkar a felső test funkcionális edzéséhez ajánlott, rúd kiegészítőjeként. A megszokott gyakorlatok egy új megközelítést kaphatnak ezzel az opcióval. A legdrágább kondigépek által biztosított edzések is elvégezhetők vele, ára mégis nagyon kedvező. Biztonsági zárral ellátott, húzó, nyomó és guggoló gyakorlatokhoz alkalmazható fogantyú.

Helyezze a rúd egyik végét az aljzatba, míg a a másik végébe  helyezze a FWB2 kiegészítőt! Ajánlott a váll, a mell a hát és a karok edzéséhez.
Az egyedi kialakítás többféle fogást biztosít. Egyszerű tárolását a FDB1 biztosítja. Ideális otthoni és közületi használatra.

Rendkívül egyszerű a használat. Állítsa be a megfelelő magasságot a gyorsrögzítő gomb segítségével, majd helyezze a rudat a tartó részre. Rakja fel a rúd végére a megfelelő méretű súlyokat. Majd elkezdődhet a hát, mell és váll izmok azonnal edzése – a várt eredmény nem marad el!

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.

Functional Training System FDB2 - Dupla rúdtartó kiegészítő jellemzői:

 

  • Szín: Fekete
  • Kialakítás: 1 részes, külön szerelhető
  • Szerkezet: sodrott zárt végű gépi lakkfestéses
Adatok
Utolsó kiállított darab, budapesti üzletünkben
Steelflex
Cikkszám
fts-fwb2
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!