Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - Full Line verzió

Az egyedülálló Functional Training System 360 koncepció moduláris kialakítása testre szabható, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon a edzés programokhoz és célkitűzésekhez, így biztosítva azokat a motivációs erőforrásokat, amelyekre edzés közben szükség van.
Gyártó
Steelflex
Nem vásárolható!
Részletek

Functional Training System 360 - FTS360 full LinePáratlan rugalmasság a teljes test edzéséhez, bármely edzésigény kielégítésére!

A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében. 

Az egyedülálló Functional Training System 360 koncepció moduláris kialakítása testre szabható, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon a edzés programokhoz és célkitűzésekhez, így biztosítva azokat a motivációs erőforrásokat, amelyekre edzés közben szükség van. Functional Training System 360 3 testreszabható teret kínál opcionális kiegészítőkkel. Egy sor olyan kiegészítővel vagy eszközzel van felszerelve, amelyek súlyzókat, ellenállási sávokat (kötelek, fogantyúk), felfüggesztett állványokat, fix vagy szabadon mozgó részeket tartalmaznak.


 


A Functional Training System 360 az edzési célok széles palettáját támogatja, beleértve az anyagcsere-súlycsökkenést, jobb egyensúly fejlesztést, a koordinációt, a gyorsaságot, az agilitást, a rugalmasságot, a teljesítményt és az erőt. Ezeknek a célok elérése érdekében a rendszer számos népszerű tréning alkalmazást ötvöz, beleértve a funkcionális edzést, a bokszot, a húzódzkodó függeszkedő tartó gyakorlatokat, az alapedzéseklet, a sportspecifikus edzéseket és a reakció fejlesztést is.

A kiválasztott konfigurációtól függően a Functional Training System 360 egyidejűleg akár 16 embert is használhatja. A gép kialakításának köszönhetően olyan sok olyan hely van benne vagy körülöttet, hogy lehet egyszerre a keretet használni vagy közben mások bárhová valamilyen tartozékot csatolhatnak egy eltérő gyakorlat elvégzéséhez. Ajánlott iskoláknak, edzőtermeknek, egészségügyi szerveknek vagy egyéb közösségi klubboknak.

A Teljesítmény maximalizálásához!

Functional Training System 360 - FTS360 alapgép jellemzői:

  • Méret: 278 × 152 × 267 cm / 110" × 60" × 105"
  • Dobozolt méret: 361 × 225 × 329 cm / 142" × 89" × 129.5"
  • Szín: Fekete
  • Vázszerkezet: gépi lakkfestéses, masszív zártszelvény
  • Festés: elektrosztatikusan bevont porszórt bevonat
  • Keret: vastag, erős kialakítás
    Kerek csőváz: O1.5 "(O38.1 × 3T)
    Négyszögletes csőváz: 3.937 "(□ 100 × 3T)

 

Adatok
BRAND
Functional Training
Cikkszám
fts-360-fu-line
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!