Kérdésed van? Segítünk! +36-1/877-4841

Muscle&Fitness Magazin 2015/3.lapszám
Muscle&Fitness Magazin 2017/2.lapszám
895 Ft

Muscle&Fitness Magazin 2017/2.lapszám

A legfrissebb edzéstippek, fitnesz, stílus és étrend profiktól egyenesen a postaládádba! Amerikai sztáredzők edzéstippjei és Arnold Schwarzenegger szakértői rovata számtalan hasznos információval
Gyártó
Muscle&Fitness
895 Ft
Részletek

Muscle&Fitness Magazin 2017/2.lapszám


Nyiss kaput az USA fitnesz világára!

A legfrissebb edzéstippek, fitnesz, stílus és étrend profiktól egyenesen a postaládádba! Amerikai sztáredzők edzéstippjei és Arnold Schwarzenegger szakértői rovata számtalan hasznos információval szolgálhat nem csupán a testépítő sport és a fitnesz témakörében, de sportolókra szabott egészségmegőrző ötletekben, sporttáplálkozásban, valamint táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos általános információkban is bővelkedik a Muscle & Fitness Magazin minden egyes lapszáma.

2016/06. lapszám - 2017. április-május

Főbb érdekességek:

 • JOHN CENA - A PANKRÁTOR SZUPERSZTÁR

  A 15-szörös WWE világbajnok beszél az edzéséről és az új háborús filmjében (A fal) látható pszichológiai hadviselésről.

 • KOCKÁS HAS 30 NAP ALATT 

  A kidolgozott hastájék akár egy hónap alatt is lehetséges, ha követed az itt bemutatott edzésprogramot. Ez nem csupán egy hasedzés, hanem egy hasközpontú teljes testet átformáló edzésprogram.

 • 7% TESTZSÍR ÉTREND

  A komoly forma 7% testzsírnál indul. Ez az a mágikus szám, ami már egyértelműen összefügghet a minimálisan fedett, szálkás izomzattal, és persze a kockás hassal. Összeállítottunk egy étrendet, amivel ez sikerülhet.

 • ÉRD EL AZ ÁLMOD

  Chase Savoie IFBB Physique Pro versenyző megtalálta az egyensúlyt a méret, az arányok és a definiáltság tekintetében.

 • CSAK EGY ZSÁK HOMOK?

  Egy homokkal töltött zsák számtalan gyakorlathoz ideális, és jóval több fogáserőt és stabilizálási képességet igényel, mint a súlyzók. Az ide-oda billenő massza kontrollálása pedig fejleszti a "funkcionális" érőt, rengeteg kalóriát éget és az izmok feletti uralmat is javítja.

 • KŐKEMÉNY IZOMÉPÍTÉS: TRICEPSZ 

  Hatalmas karokat akarsz? Akkor kombináld a jó öreg sajátsúlyos mozdulatokat néhány bizonyítottan működő tricepszépítő gyakorlattal!

 • BIKINI BODY: POPSIKEREKÍTÉS 2.0

  Az előző lapszámban elkezdett fenékformáló programunkat most olyan módszerekkel folytatjuk, melyekkel célzottan a fenék formáját meghatározó izmokat tudjuk fejleszteni.


Kövess minket Facebookon is!
https://facebook.com/muscleandfitnesshungary

Adatok
Cikkszám
muscleandfitness-2017-02
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!