Kérdésed van? Segítünk! +36-1/877-4841

Muscle&Fitness Magazin 2015/3.lapszám
Muscle&Fitness Magazin 2017/3.lapszám
895 Ft

Muscle&Fitness Magazin 2017/3.lapszám

A legfrissebb edzéstippek, fitnesz, stílus és étrend profiktól egyenesen a postaládádba! Amerikai sztáredzők edzéstippjei és Arnold Schwarzenegger szakértői rovata számtalan hasznos információval
Gyártó
Muscle&Fitness
895 Ft
Részletek

Muscle&Fitness Magazin 2017/3.lapszám


Nyiss kaput az USA fitnesz világára!

A legfrissebb edzéstippek, fitnesz, stílus és étrend profiktól egyenesen a postaládádba! Amerikai sztáredzők edzéstippjei és Arnold Schwarzenegger szakértői rovata számtalan hasznos információval szolgálhat nem csupán a testépítő sport és a fitnesz témakörében, de sportolókra szabott egészségmegőrző ötletekben, sporttáplálkozásban, valamint táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos általános információkban is bővelkedik a Muscle & Fitness Magazin minden egyes lapszáma.

2017/03. lapszám - 2017. június-július

Főbb érdekességek:

 • A GALAXIS ŐRZŐI vol. 2

  Dave Bautista egykori pankrátor szupersztár - A galaxis őrzői 2. részének egyik főhőse - mesél őszintén a kocsilopási balhéiról, és arról, hogyan acélozta meg a jellemét és tette magát hiteles színésszé.

 • NEM ELLENSÉG: A PIZZA 

  Tényleg beleférhet a pizza a tiszta étkezésbe? IGEN! Összeállítottunk négy egészséges hozzávalókból készült nyárcsorgató, de mégis kockahasbarát verziót, amitől az izmaid nőnek, nem a pocakod!

 • ROBBANTSD LE A ZSÍRT!

  A deréktáji zsír eltüntetésének nincsenek különösebb csodaszerei a tiszta étkezésen és a sportoláson kívül, de ezzel a 35 tippel biztosabbra mehetsz, és gyorsabban érheted el a vágyott eredményt.

 • AZ IZOMÉPÍTÉS ŐRÜLT TUDOMÁNYA

  Kissé őrültnek kell lenned ahhoz, hogy igazán naggyá válhass - de a kontrollálatlan önpusztítás helyett inkább ezzel a mániákus, de szisztematikus módszerrel törd át a korlátaidat.

 • NAPI 2 EDZÉS

  A NAPI KÉT EDZÉS fogalmát meghallva a legtöbbünknek Arnold Schwarzenegger '70-es években elhíresült módszere ugrik be. Bemutatjuk, hogy te miért és hogyan profitálhatsz ebből a rendszerből.

 • A FÁJDALOM NEM A BARÁTOD! 

  No pain no gain? Nem minden fájdalom egyenlő! Szakértőnk segít elkerülni a vállsérülést és a tehetetlenné tévő fájdalmat - ami a teljes felsőtest edzését képes szabotálni.

 • HALADÓ IZOMÉPÍTÉS: VÁLL

  Itt az ideje még több izmot építeni - elérkeztünk a Kőkemény izomépítés rovatunk következő szintjéhez: a haladó programhoz.

 • A TÖKÉLETES KATONÁK LÁNYAI

  Ida Lundgren és Bianca Van Damme - értelemszerűen Dolph és Jean-Claude lányai - mutatják be, hogy mit lehet kihozni egy küzdősport alapú, páros edzésből.


Kövess minket Facebookon is!
https://facebook.com/muscleandfitnesshungary

Adatok
Cikkszám
muscleandfitness-2017-03
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!