Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Musclemeds Aminos Decante 360g
Musclemeds Aminos Decante 360g
11 790 Ft

Musclemeds Aminos Decante 360g

Musclemeds Aminos Decante 360g
Musclemeds Aminos Decante 360g
Musclemeds Aminos Decante 360g

Maximális anabolikus hatásért!

Gyártó
Musclemeds
11 790 Ft
Részletek

Musclemeds Aminos Decante 360g

100%-os tisztaságú marhahús aminosav!

A Musclemeds Aminos Decante tudományosan fejlett aminosav formula, amelyet úgy terveztek, hogy nagyobb anabolikus hatást váltson ki, és megelőzze az intenzív edzések során gyakran tapasztalható aminosavhiányokat és katabolizmust. 

A Musclemeds Aminos Decante új mércét állított fel az aminosav termékek között. A kutatások azt mutatják, hogy a BCAA-k és a glutamin a fő szereplő az izomnövekedésben, addig 15 másik aminosav,  szintén kritikus szerepet játszanak ebben. Ha ezen aminosavak bármelyike ​​kimerül, az izomnövekedés és a teljesítmény veszélybe kerülhet.

A Musclemeds Aminos Decante új és kiváló anabolikus formula, amely minden egyes adagja  19 fontos aminosavat tartalmaz a minőségi izomépítéshez, javítva a teljesítményt és felgyorsítva a regenerációt. Mindezeket az aminosavakat anabolikus mikronizált formában biztosítja a fejlett DecaDrive technológián keresztül, hogy gyorsabban és jobban felszívódjanak és hasznosuljanak. A DecaDrive transzport technológia egy gyógyszerészeti szállítási módszert alkalmaz PEG (polietilen-glikol) és dekanoát (nátrium-kaprát) észtereket képezve! A PEG mind a transzcelluláris, mind a paracelluláris felszívódást javítja.

A Musclemeds Aminos Decante minden adagja 5 gramm BCAA-t tartalmaz 10:1:1 arányú összetételben, így 10-szer annyi leucint kapunk, mint izoleucint és valint. A legújabb kutatások azt sugallják, hogy a leucin a fehérjeszintézis kulcsfontosságú anabolikus aktivátora a csúcs izomépítéshez. 

A Musclemeds Aminos Decante 5 gramm tiszta, prémium minőségű L-glutamint is tartalmaz, mely fokozza a növekedési hormon szintjét, szabályozza az aminosav egyensúlyt, fontos szerepet játszik az izomnövekedésben.

Kiszerelés: 360g

 

Javasolt használat: Keverjen el 1 adag (12g) terméket 100-200 ml vízben. Fogyassza napi 1-2 alkalommal

 

Összetevők: Természetes és mesterséges aromák, almasav, szukralóz, szilícium-dioxid, aceszulfám-kálium, színezékek: PEG8000, PEG3350 és Red40.

12g
Amino Decanate
BCAA 10:1:1:
(L-leucin, L-valin, L-izoleucin)
5 g
Amino
L-alanin, L-arginin, L-aszparagin,
L-aszparaginsav, L-cisztein,
glicin, L-hisztidin, L-lizin,
L-metionin, L-fenilalanin,
L-prolin, L- Szerin, L-treonin,
L-triptofán és L-tirozin
500 mg
*Tápanyag referenciaértékek

 

Adatok
Cikkszám
T-MM-AMDEC360
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!