Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

ON Glutamin 1000 CAPS 240 kapszula

Optimum Nutrition Glutamine Cap
Optimum Nutrition Glutamine Cap

Az Optimum Nutrition Glutamin Caps 1000mg kapszulánként 1.000mg tiszta glutamin aminosavat tartalmaz.

Gyártó
Optimum Nutrition
8 200 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Optimum Nutrition Glutamine Caps 1000mg


Az Optimum Nutrition Glutamin Caps 1000mg kapszulánként 1.000mg tiszta glutamin aminosavat tartalmaz.


Az emberi szervezetben kevés fontosabb aminosav van a glutaminnál. A vázizomzat nagyjából 60%-át alkotja, tehát az izmok egyik legfontosabb építőeleme. Azon túl, hogy a legfőbb építőkockának számít, önmagában is rendkívül fontos szerepe van az izomépítés folyamatában.


Az egyik leganabolikusabb aminosavnak tartják, mivel fokozza a GH (növekedési hormon) termelődését. Ez azért lényeges, mert ez a hormon váltja ki az izomzat és a vázrendszer fejlődését, regenerációját. Gyakorlatban ez úgy zajlik az izmok esetében, hogy a glutamin edzéssel kombinálva képes fokozni a fehérjeszintézist, azaz nem csupán beépül az izomzatba, de ahhoz is hozzájárul, hogy nagyobb mennyiségű fehérje épülhessen az izomrostokba.

Egyúttal védi is az izomzatot, amire fehérjehiányos időszakokban, vagy kemény edzéskor van szükség, ugyanis ezekben az esetekben a szervezet egyfajta „izombontó” folyamatot indít el. A glutamin viszont képes ezt a folyamatot csökkenteni, így megakadályozva a nem kívánt izomvesztést.

Fontos még az is, hogy sejtvolumenizáló hatásának köszönhetően (azaz képes megnövelni az izomsejtek méretét) az izomzat nagyobb mennyiségű tápanyagot képes befogadni és tartalékolni. A megnövekedett glikogénraktározási kapacitás pedig fokozza az izmok teljesítőképességét, illetve hatékonyabbá teszi a regenerálódást – tehát az izmok még intenzívebben képesek fejlődni.


Továbbá az emésztés és az immunrendszer egyik legfőbb támogatója, mivel táplálja a bélflórát alkotó egészséges baktériumokat. Az immunrendszer kiindulási pontja az emésztőrendszer, ennek megfelelően nem csupán fizikailag teszi erősebbé a testet, de a szervezet védekezőképességét is nagymértékben képes fokozni!

A termék megalkotásakor a cél a garantáltan nagy arányú és gyors felszívódás volt, ezért az Optimum ON Glutamin Caps 1000mg minden egyes kapszulája 1.000mg gyógyszerészeti tisztaságú glutamin aminosavat tartalmaz a lehető legjobb forrásból.

Kiszerelés:

  • 240 kapszula


Javasolt használat:

  • Fogyasszon 1-2 kapszulát étkezések között vagy 30-45 perc edzés előtt és / vagy edzés után azonnal.

 

Összetétel:

Adag (1 kapszula)
L-Glutamin 1g

 

Adatok
Cikkszám
1031799
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!