ON Gold Standard Gainer 1,624kg

ON Gold Standard Gainer 1,624kg
ON Gold Standard Gainer 1,624kg
ON Gold Standard Gainer 1,624kg
ON Gold Standard Gainer 1,624kg
ON Gold Standard Gainer 1,624kg
ON Gold Standard Gainer 1,624kg

A Gold Standard Gainer alapjaiban a mindennapi fehérjeszükségletet leginkább izolált forrásokból tartalmazza. A szénhidrát keverék zabból, borsóból és burgonyából áll, a zsírokat pedig a közepes láncú trigliceridek, chiamag és len alkotják.

Gyártó:
Optimum Nutrition
13 900 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

ON Gold Standard Gainer 1,624kg


FEHÉRJE ÉS SZÉNHIDRÁT VISSZATÖLTŐ FORMULA

A Gold Standard Gainer alapjaiban a mindennapi fehérjeszükségletet leginkább izolált forrásokból tartalmazza.A szénhidrát keverék zabból, borsóból és burgonyából áll, a zsírokat pedig a közepes láncú trigliceridek, chiamag és len alkotják. Nyilvánvaló, hogy ez nem a tipikus tömegnövelő formulád. Az ON még egy lépéssel tovább ment a könnyen oldhatóságban, hogy még egyszerűbben felrázhasd egy shakerben, nem kell hozzá turmixgép. Na ez a Gold Standard új tömegnövelője.

  • Komplett fehérjemátrix, leginkább izolátumokból
  • A legjobb szénhidrátforrásokból, zabból, borsóból és burgonyából
  • Zsírok lenből, chiamagból és MCT
  • Könnyen elkeverhető hideg vízben, vagy tejben
  • Tiltott anyagok nélkül

OPTIMUM NUTRITION MINŐSÉG

Mi az ON-nál büszkék vagyunk, hogy azon kevés táplálékkiegészítőkkel foglalkozó cégek közé tartozunk, akik saját termelő üzemet működtetnek. Miközben az ON a világ legnagyobb táplálékkiegészítőkkel foglalkozó cége, mi azon igyekszünk, hogy továbbra is a legjobbnak maradjunk.

Annyira magasak a minőségi követelményeink, hogy nem szokatlan, ha a minőségbiztosítási technikusaink teljesen megpakolt teherautónyi nyersanyagokat utasítanak el és küldetnek vissza, hogy a tökéletes forrásból dolgozhassunk a sportolókért. Úgy érezzük, hogy annyira büszkén és odafigyelve kell elkészítenünk a díjnyertes táplálékkiegészítőinket, mint ahogy a vásárlóink dolgoznak a fizikumukért és fitnesz teljesítményeikért.


A LEGMAGASABB NORMA, A GOLD STANDARD

Az Optimum Nutrition díjnyertes termékcsaládjának célja, hogy a legjobb minőségű táplálékkiegészítőket juttassa el a sportolóknak világszerte.

Javasolt használat: Ajánlott napi adag: 2 adagolókanál. Intezív edzéseknél rázzuk össze shakerben 2 adagoló kanál (203g) terméket 600 ml vízzel. Fogyasszuk közvetlenül edzés után 30-45 perccel.

Összetétel 100g 203 g
2 adagolókanál
Energia érték 1626kJ (389kcal) 3300kJ (789kcal)
Fehérjék 27 g 55 g
Szénhidrát 6,4 g 1,9 g
Zsír 5,1 g 10 g
  ebből telített zsírsav
3,6 g 7,3 g
Szénhidrát 58 g 118 g
 ebből cukor 7,5 g 15 g
Rost 0,9 g 1,8 g
1,0 g 2,1 g
Adatok
Tipus
Por
Kiszerelés
1 - 2 kg
Cikkszám
on-gs-gainer-1624g
A vásárlás után járó pontok
555 Ft
Vélemények
Nincs vélemény a termékről