Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Olimp Labs Forsen Fast - 30 tabletta

Az Olimp Forsen Fast melatonin tartalmával a nyugodt, igazán pihentető alvás érdekében.

Gyártó
Olimp Sport Nutrition
2 690 Ft
Egységár: 90 Ft/tabl.
Nem vásárolható!
Részletek

Olimp Labs Forsen Fast - 30 tabletta


Az Olimp Labs Forsen Fast melatonin tartalmával kedvezően befolyásolja az alvás folyamatát, támogatja a nyugodt, igazán pihentető alvást.

Az Olimp Labs Forsen Fast ODT tabletta formájának köszönhetően, széteseik azonnal a szájban, így a klasszikus  (tabletta/kapszula) kialakításokhoz képest gyorsabb  felszívódását teszi lehetővé. Az ODT formának köszönhetően nem szükséges lenyelni és vízzel fogyasztani a tablettát.

Kevés fontosabb dolog van a ténylegesen pihentető alvásnál. A szervezet ilyenkor képes megnyugodni, kiheverni az ébrenlét során elviselt stresszt és fizikai terheket. Ebben az időszakban gyógyulunk a leginkább, ilyenkor képes a szervezet fejlődni – mindegy, hogy egy sportoló izomzatának fejlődéséről, vagy egy növésben lévő fiatalról legyen szó. Számtalan testi folyamat csak ilyenkor képes lezajlani és ebben az időszakban regenerálódnak sejtjeink.

Gondoljuk csak végig, milyen az, amikor éjjelente forgolódunk, fel-felébredezünk, reggel pedig fáradtabban ébredünk, mint amilyenek lefekvéskor voltunk. Teljesen mindegy, hogy ez a napi stresszből adódik, vagy „csak” jellemzően álmatlanságból ered. A végeredmény, hogy egész nap a bódultsággal, álmatag kábasággal kell küzdenünk, gyakorlatilag nem tudunk a munkánkra, a feladatainkra koncentrálni és csak azt várjuk ébredéstől, hogy mikor fekhetünk újra vissza az ágyunkba. Ilyenkor ingerlékenyebbekké válunk, sokkal rosszabbul tűrjük és kezeljük a stresszhelyzeteket, jellemzően ilyenkor születnek a rossz döntések…

Ez így nem vezet jóra! Hosszú távon az alváshiány komoly testi tünetekhez vezet, de a fáradtságból eredő koncentráció hiánya a munkánk során is komoly balesetekbe torkollhat! Jobb kipihenni magunkat! Az altató tabletták segíthetnek, de sajnos sokuk kellemetlen, vagy hosszú távon káros mellékhatásokkal járhat, valamint ébredés után is elhúzódó bódultságot okozhat. A gyógynövények többnyire lágyabban, természetesebben hatnak, a szervezetünk is jobban képes tolerálni a használatukat, illetve kisebb a hozzászokás esélye.

Kiszerelés: 
30 szájban oldódó tabletta


Javasolt használat: 
1 tabletta naponta egyszer 30 perccel lefekvés előtt.


Összetevők:
töltőanyag: mannit; hordozóanyag: polivinil-polipirrolidon; töltőanyagok: mikrokristályos cellulóz, szorbitok; csomósodástgátló: zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid; aromák, melatonin, savanyúságot szabályozó: citromsav; fényezőanyag - polivinil-pirrolidon-vinil-acetát kopolimer; édesítőszerek - aceszulfám K, szukralóz.

Tápérték:

1 tabletta
Melatonin 1 mg
Adatok
Cikkszám
T-OL-FORSEN_Fast_30
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!