Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Olimp Pro Amino Xplode Powder 360g

Olimp Pro Amino Xplode Powder 360g
Olimp Pro Amino Xplode Powder 360g

Olimp Pro Amino Xplode® Powder kiváló minőségű tejsavófehérje-hidrolizátum (WPH) és az összes kulcsfontosságú gyógyszerészetileg tiszta minőségű, szabad aminosavak tartalmazza

Gyártó
Olimp Sport Nutrition
7 200 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Olimp Pro Amino Xplode aminosav készítmény

Olimp PRO AMINO XPLODE POWDER 360g


Pro Amino Xplode – a legütősebb anabolikus aminosavak koktélja!


Az Olimp Pro Amino Xplode zseniálisan jól felszívódó és ízletes italporos formulában tartalmazza az izomzatot leginkább fejlesztő 6 értékes aminosavat!

Van már fehérjéd, de azt akarod, hogy még jobban képes legyen beépülni és ne csak „elfüstöljön” Benned? Gyors, de tartós eredményt akarsz, ami meg is marad tömör, kőkemény izmok formájában?
Már haladó szinten sportolsz és valami koncentráltabb kell a fehérjénél akár a tömegnöveléshez, akár a szálkásításhoz?

Akkor a megoldás látszólag nem is olyan bonyolult! Tudományos pontossággal és optimális arányban kell összegyűjteni a leginkább anabolikus, tehát izomépítő aminosavakat, meg kell oldani, hogy azok ténylegesen fel is szívódjanak, hogy brutál jól ki tudják fejteni a hatásukat és kész is az Olimp Pro Amino Xplode!

Az Olimp Pro Amino Xplode ízletes italporos formulája garantálja, hogy a legjobban felszívódó formában az izmaid megkapják a 6 leghatékonyabb anabolikus aminosavat! A legfontosabb gyakorlati haszna a fokozott fehérje szintézis, tehát a bevitt fehérjék nagyobb mértékben képesek izommá válni! Merthogy a szervezetedbe hiába tolod ész nélkül a fehérjét, azt bizony korlátozottan képes feldolgozni és beépíteni – tehát csak „füstté” válik és lehúzod a WC-n a drága turmixokat! A fehérjékben is vannak ilyen aminosavak, de ha ilyen tiszta és koncentrált formában viszed be az anyagcserédbe, akkor ezek bepörgött kőművesként pakolják az építőköveket az izomrostjaidba!

Hatványozottan is megéri ezeket bevinni, mert a többségük már önmagában az izomzat részét alkotják, másrészt ha a bevitt fehérjének jóval nagyobb hányada épül izommá, még azon is nyerhetsz!

Az Olimp Pro Amino Xplode a legjobb, legtisztább forrásból származó 6 anabolikus aminosav tudományosan összeállított mátrixa!

  • BCAA aminosavak (L-Leucin, L-Izoleucin, L-Valin): köztudottan a leginkább izomvédő és regeneráló aminosavaknak minősülnek, amik már önmagukban is képesek izomépítő hatást kiváltani, de így együtt (nem véletlenül kaptak csoportos gyűjtőnevet!) különösen hatékony triót alkotnak! Talán a legfontosabb tudni, hogy az izmok kb. egyharmadát alkotják és terhelésre az izomzat „felhasználja” ezeket – emiatt önmagában fontos a pótlásuk. Mivel közvetlenül az izomban bomlanak le, így képesek direkt energiát is szolgáltatni! Nagyban hozzájárul az ideális testzsír-izom arányhoz, mivel fokozza az anyagcserét és a fehérjeszintézis is!
  • L-Glutamin: az egyik legintenzívebben anabolikus aminosavnak minősül, mivel túl azon, hogy az izomzatunk kb. 60%-át ez alkotja, rendkívüli mértékben képes megemelni a szervezet saját GH, tehát növekedési hormon szintjét! Ezzel két legyet is ütünk egy csapásra: az edzés alatt kiürült glutamin raktárak feltöltésével gyakorlatilag direkt módon szinte egyből izomként töltjük vissza a szervezetünkbe, másrészt a fokozott GH szint miatt a bevitt fehérjét is sokkal nagyobb intenzitással kezdi a szervezet bepakolni az izmainkba! További nagy előny, hogy a glutamin az egészséges bélflóra nélkülözhetetlen eleme, tehát az emésztés támogatásával minden bevitt tápanyag jobban képes hasznosulni! A sejtjeinkre is jó hatással van a vízmegtartó képesség fokozásával, így a „sejtvolumenizáló” hatásának köszönhetően gyorsan élvezhetjük a méretfokozó hatását!
  • L-Lysine: nélkülözhetetlen az izom-, porc-, csont-, bőr- és kötőszövetek fejlődéséhez, így ez is egy anabolikus hatású aminosav. Azért különösen hasznos, mert a gyorsan fejlődő izmainkat többnyire nehezen követik az izületeink és szalagjaink, de ez az aminosav támogatja mindhárom fontos elem fejlődését! Illetve az immunrendszer erősítésével a herpesz vírus és a betegség miatt kihagyott edzések hatékony ellenszere!
  • L-Arginin: a leghatékonyabb NO (nitrogén-oxid) fokozóként olyan vérbőséget képes elérni az izmokban, hogy azok az így beáramló plusz tápanyagok miatt sokkal nagyobb teljesítményre képesek edzés alatt, illetve sokkal intenzívebb regenerációra (izomfejlődésre) edzés után! A másik nagy előnye, hogy fokozza a GH (természetes növekedési hormon) szintjét, így lényegesen javul a fehérjeszintézis, tehát még egy lépcsőt képes ugrani a szervezet izomépítő képessége!

 

4. .. 3. .. 2. .. 1. .. 0 XPLODE!

Tökéletes összetétel, ERŐS adag, finom íz!
XPLODE ™ - MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG!


Az Xplode™ egy teljesen új innovatív termékekcsalád, ami minden elvárásodat maximálisan kielégíti! A termékek egyedülálló összetétele a legújabb kutatások és a legsikeresebb sportolók sok éves tapasztalatainak eredménye. Minden egyes Xplode™ új készítmény kizárólag a leghatékonyabb és 100% gyógyászati ​​tiszta biohasznosulású hatóanyagot tartalmaz!

Amino Xplode Pro Powder® segít:

  • növelni és fenntartani az izomtömeget,
  • hatékonyan növeli a testzsír redukciót
  • energiával látja a szervezetet edzés közbenKiszerelés: 360 g


Ízek: 
Csokoládé

 

Javasolt használat:

  • Napi 1 adag (ébredéskor, étkezések között, edzés előtt, edzés után vagy lefekvés előtt).
  • 90 kg alatt - 1 adag 7,5g  - 50 ml vízben feloldva.
  • 90 kg felett - 1 adag 15 g - 100 ml vízben feloldva.


Összetevők:


 
1 adag
<90 kg (7,5 g)

1 adag
> 90 kg (15 g)
Energia érték
126,2 kJ / 30,3 kcal 252,4 kJ / 60,6 kcal
Zsír
  Ebből telített zsírsavak
0,4 g
0,4 g
0,8 g
0,8 g
Szénhidrát
  Ebből cukor
0,5 g
0,5 g
1 g
1 g
Fehérje 5,5 g 11 g
0,15 g 0,3 g
B6-Vitamin 0,7 mg (50% *) 1,4 mg (100% *)
B2-Vitamin 0,7 mg (50% *) 1,4 mg (100% *)
BCAA Muscle Shock
  Ebből
   L-leucin
   L-valin
   L-izoleucin
500 mg

250 mg
125 mg
125 mg
1000 mg

500 mg
250 mg
250 mg
L-glutamin 500 mg 1000 mg
L-lizin HCl 375 mg 750 mg
L-arginin-alfa-ketoglutarát 250 mg 500 mg
*% RDA - Ajánlott napi bevitel


Adatok
Cikkszám
olimp-pro-amino-xplode-powder
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!