Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Olimp Team T-shirt
Olimp Team T-shirt
4 900 Ft

Olimp Team T-shirt

Ha edzésedhez funkcionális, kényelemes, nedvszívó és tartós pólót keres, akkor az Olimp Tuned By Olimp T-shirt mintás pólóra van szüksége.
Gyártó
Optimum Nutrition
4 900 Ft
Részletek

Olimp Team T-shirt


A OLIMP SPORT PÓLÓI EDZÉS CÉLJAIHOZ ILLESZKEDNEK.

Ha edzésedhez funkcionális, kényelemes, nedvszívó és tartós pólót keres, akkor az Olimp Team T-shirt mintás pólóra van szüksége.

Ajánlott testépítő, jóga, Pilates vagy egyéb fitnesz sportolóknak, akik órákon át edznek. Jól illeszkedik a testhez és elég rugalmas ahhoz, hogy bármilyen fitness típusú edzést elvégezzen.

A többi pólóval szemben izzadság idején lehetővé teszi a szellőzést, szárazabb érzést biztosít. Megakadályozza a túlmelegedést, de ugyanakkor megtartja a hőt a szervezet számára, de elkerüli a nagyon magas hőmérsékletet.

Az Olimp Sport fitnesz ruházatai nagyon hatékony kiegészítők, ha reggel, délután vagy este, akár szabadban, akár beltérben fog edzeni. Ideális a melegebb évszakokhoz, bármilyen körülmények között, sokkal kényelmesebbé teheti vele edzései.

Az Olimp Team T-shirt hozzásimul a bőrhöz a kulcsfontosságú pontokon, így a kellően vonzó megjelenés melett szabad mozgást biztosít, ami fitnesz ruházat választásakor a legfontosabb érv.

Az Olimp Team T-shirt 100% pamut, előnyös nagyon izzadó személy számára vagy nagyon erős fizikai tevékenység során, mert a nedvességet megtartja és gyors felszívódás jellemzi.

Az Olimp Team T-shirt sötétkék színben M, L, XL, méretekkel rendelkezik.


Az Olimp Team T-shirt

  • 100% pamut.
  • Puha anyagú
  • Férfiak számára
  • elöl és hátul nyomtatva.
  • Illik a testhez.


Olimp Olimp Team T-shirt a legkedveltebb ruhadarabja lesz, fizikai tevékenység soránm kényelmes, lágy és tökéletesen illeszkedik a testéhez.

Adatok
Cikkszám
op-polo-team
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!