Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Polar Vantage V2 GPS multisport óra Black M/L

Polar Vantage V2 GPS multisport óra Black M/L
Polar Vantage V2 GPS multisport óra Black M/L
Polar Vantage V2 GPS multisport óra Black M/L
Polar Vantage V2 GPS multisport óra Black M/L
Polar Vantage V2 GPS multisport óra Black M/L

Próbálja ki a legokosabbat és fedezze fel a győzteseknek készült Polar Vantage V órát.

Gyártó
Polar Óra
179 900 Ft
Nem vásárolható!
Hitelkalkulátor
Részletek

Polar Vantage V2 GPS multisport óra

AZ ÁLMOK ÉS A CÉLOK KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉG

PRÉMIUM GPS, TÖBBSPORTOS ÓRA TRIATLONOS EDZÉSHEZ IS!

Próbálja ki a legokosabbat és fedezze fel a győzteseknek készült Polar Vantage V2 órát. Prémium multimédiás óra, amelyet profi sportolóknak terveztek. Ha Triathlon vagy maratoni edzéshez csúcsminőségű vízálló társat keresel, a Polar Vantage V2 tökéletesen beválik.

A Polar Vantage V2 multisport órával valóban mindent megtudhatsz magadról. Ez a vízálló, GPS multisport óra egyetlen termékben kínálja mindazt, amit a Polar a sportolásról tud – csuklóérzékelős pulzusméréssel, teljesítménytesztekkel és regenerálódásméréssel.

Növeld meg korlátaidat és állíts fel új rekordokat a Polar Vantage V2 sportórával, mely sokoldalú multisport és futó GPS karóra professzionális és elkötelezett sportolók számára. Karcsú és könnyed súllya melett, minden olyan adatot megad és mutat, amire szüksége van a teljesítmény javításához.

SZERKEZET


A Polar Vantage V2 vázszerkezete robusztusabb, rozsdamentes acélból készült. Az összes Polar Vantage termék színes kijelzővel és gombokkal vannak ellátva, bónuszként a Polar Vantage V2 színes érintőképernyővel és Gorilla Glass technológiával rendelkezik. Az akkumulátorának élettartama 40 órás folyamatos edzést biztosíthat, GPS és optikai pulzusszámmérés melett.

TELJESÍTMÉNYRE TERVEZVE


A Polar Vantage V2 a legmodernebb sport technikával felszerelt, melyet könnyű egyben modern formatervezéssel kombináltak. A Polar Vantage V2 a teljesítményt  csukló keresztűl is mérheti további érzékelők hozzáadása nélkül.

CSUKÓ ALAPÚ PULZUSMÉRÉS LEGMODERNEBB SZINTEN
Az új Polar Precision Prime™ pulzusérzékelős fúziós technológia biztosítja, hogy a Polar Vantage pontosan ellenőrizze és mérje a pulzusszámodat a csuklóról, még akkor is, ha a legkeményebb edzést is végzed. Ez az innováció ötvözi az optikai pulzusmérést a bőrrel való érintkezés mérésével, annak érdekében, hogy kizárja a pulzusszám változást zavaró mozgást, mely megbízhatatlan mérést eredményez. A pulzusszámodat így pontos nyomon követheted, még a legkritikusabb edzés körülmények között is.

NINCS KOMPROMISSZUM A STÍLUSODDAL
A Polar Vantage V2 mindenféle megjelenéshez és helyzethez alkalmaszkodik. Illesszd a Polar Vantage V2 órát öltözködésedhez a könnyen és gyorsan cserélhető szíjak segítségével. Válasszd ki a kedvencedet a Polar választékából, vagy használj 22 mm-es rugósrudakkal rendelkező szíjat. Szilikonból vagy szövéssel készűlt szíjak a lehető legjobb illeszkedés érdekében.

MINDENT-EGYBEN EGY EDZŐPARTNER


Akár kedvelt sportágadban a teljesítményeden szeretnéd javítani, akár szeretéd mérni a teljesítményét a különböző sportágakban, a Polar Vantage V mindig készen áll, hogy segítségedre legyen.

TEGYED LÁTHATÓVÁ AZ EDZÉST
A Polar Vantage V2 segítségével számszerűsítheted edzésedet, így megtalálva az egyensúlyt az edzés és pihenés között. Ha konkrét cél elérésére vállalkozol, akkor biztosra kell tudni, hogy az edzésed és pihenésed milyen módon hat testedre. A Polar Vantage segít az edzések és pihenés közötti egyensúly megtalálásában. Az óra adatok megmutatják neked, hogy az edzések milyen mértékben tudják megterhelni testedet, és ez hogyan befolyásolhatja teljesítményedet.

A Training Load Pro figyelemmel kíséri a kardiovaszkuláris rendszered (Cardio Load) terhelését, és figyelembe veszi, az edzés érzésedet (szubjektív terhelés) is. Számszerű értéket, szóbeli visszajelzést és vizuális skálát kapsz minden edzésterheléshez.

TÖBB MINT 130 SPORT KÖZÜL VÁLASZTHAT
A Polar Vantage segítségével testreszabhatod az egyes sportágak egyedi beállításait. Válassz több mint 130 sportágból, és add hozzá kedvenc sportprofilodat a Polar Vantage Polar Flow alkalmazáshoz. Akár 20 sportprofilt is felrakhatsz a sportóra, melyeket egyenkét személyre is szabhatsz. Megadhatod az egyéni pulzusszámot, a sebességet vagy akár edzés zónákat. Te választhatod ki, milyen adatokat szeretne látni az órán edzés közben.

A TÖKÉLETES EDZÉS PLATFORM AZ ADATHASZNÁLÓ SPORTOLÓK SZÁMÁRAA Polar Vantage V zökkenőmentesen működik a Polar Flow alkalmazással összekötve. A Polar Flow segítségével minden edzésadat könnyen elérhető egy helyen. A Polar Flow segítségével minden edzésadat könnyen elérhető egy helyen. Szinkronizálhatod edzés adataitat más online sportközösségekkel, mint például a Strava vagy TrainingPeaks alkalmazásokkal.

TERV, ELŐREHALADÁS, ELEMZÉS
Automatikus oktató naplót, kiterjedt tervezési és elemzési eszközt, előrehaladási jelentéseket és a Polar Flow közösség támogatását kaphatsz a Polar Vantage M használata mellé.

OSSZA MEG ADATAIDAT EDZŐDDEL VAGY BARÁTAIDDAL
Add meg edződnek az edzési adatokhoz való hozzáférést az ingyenes Polar Flow for Coach szolgáltatással.

FŐBB JELLEMZŐK

Polar Precision Prime
Pontos csukló-alapú pulzusmérés a legkeményebb körülmények között is.

Futó teljesítmény teszt
A Futó teljesítmény teszttel nyomon követheted a fejlődésed, és testre szabhatod pulzus- , sebesség- és teljesítményzónáidat.

Kerékpáros teljesítmény teszt
A Kerékpáros teljesítmény teszttel testre szabhatod a teljesítményzónáidat, és meghatározhatod az egyéni funkcionális küszöbteljesítményed. Használatához teljesítménymérő (wattmérő) szükséges.

Recovery Pro™
A Recovery Pro™ regenerálódásmérő funkció megmondja, készen áll-e a tested az edzésre, és az óra kijelzőjén ad visszajelzést a regenerálódásodról. Használatához Polar pulzusmérő szükséges.

Nightly Recharge™
A Nightly Recharge™ regenerálódásmérő funkció megmutatja, mennyire tudod tudod éjjel kipihenni az aznapi terhelést.

Útvonaltervezés Komoot appal
Tervezd meg az útvonalad a Komootban, importáld be a Polar Vantage V2-be, és hagyd, hogy sportórád lépésről lépésre iránymutatást adva gondoskodjon a navigációdról.

Zenehallgatás és egyéb okosóra funkciók
Kezeld a lejátszási listáidat és állítsd a hangerőt közvetlenül az órádról. A kijelzőn megtekintheted az időjárás-előrejelzést, és push értesítéseket is kaphatsz.

FuelWise™ energiaellátási asszisztens
A funkció megmutatja, hogyan pótolhatod az energiát és tarthatod fenn az energiaszintet a hosszú edzések során.

Hill Splitter™
A Hill Splitter™ segítségével megtudhatod, hogy hogyan teljesítettél az edzésed emelkedő és ereszkedő szakaszain.

Energiaforrások
Kövesd nyomon, hogy a tested hogyan használja fel edzés alatt a különböző energiaforrásokat. A Polar Vantage V2 szénhidrátra, proteinre és zsírra osztja fel az energiafelhasználásodat.

Serene™ légzési gyakorlat
Lazítsd el a tested és nyugtasd le az elméd egy irányított légzési gyakorlat segítségével.

Training Load Pro
Határozd meg egy edzés törzsedet, és nézd meg, hogyan változik edzésélményed.

Recovery Pro
Nézd meg, hogyan regenerálhatod testedet, a visszajelzések alapján.

Sport profilok
A Polar Vantage V több mint 130 különböző sportot támogat. Add hozzá a kedvenc sportodat a Polar Vantage V-hez a Polar Flow alkalmazáson keresztűl.

Sleep Plus ™
A jó alvás segít a lendület és a teljesítmény növelésében. A Polar Sleep Plus™ automatikusan észleli az alvás időzítését, mennyiségét és minőségét.

Folyamatos szívritmus
A nap folyamán egy átfogó képet kaphatsz arról, hogyan viselkedik a szíved a nap folyamán. A folyamatos pulzusellenőrzés még pontosabb kalória és aktivitási adatokat biztosít, és megadja a napi legalacsonyabb és legmagasabb pulzusszámot.

Úszási adatok mérése
Kövessd haladásodat a medencében. A Polar Vantage automatikusan érzékeli a pulzusszámodat, úszási stílusodat, távolságot, ütemet és a pihenési idejét. A távolságot és ütemet nyílt víz úszásakor is nyomon követheted.

JELLEMZŐK

- Termék méret: 46x46x12.5 mm
- Termék súly: 66g
- Kijelző: Színes kijelző - always on.
- Kijelző mérete: 1,2 hüvelyk.
- Kijelző felbontás: 240x240 képpont.
- Akkumulátor: 320 mAh (lítium-polimer).
- Akkumulátor élettartalom: 40 órás akkumulátor edzés módban (GPS, csuklós pulzusmérés).
- GPS: GPS és GLONASS (Assisted GPS).
- Csatlakozás: Bluetooth Low Energy. USB-kábel a töltéshez és az adatok szinkronizálásához.
- Karóra funkciók: Időés dátum. Ébresztő/Szundi funkció.
- Választható nyelvek: Angol, német, francia, olasz, holland, norvég, spanyol, portugál, svéd, finn, dán, lengyel, orosz, török, indonéz, cseh
- Kompatibilitás: Polar BLE pulzusmérő
- Vízállóság: WR30


 

Adatok
Cikkszám
90082710
Specifikáció
AKTIVITÁS
 • Folyamatos pulzusmérés
 • 24/7 Activitás mérés(Éjjel-nappal
 • Sleep Plus - Alvás figyelés
 • Activity Goal - Aktivitási cél
 • Active Time - Aktív idő
 • Steps - Distance - Lépések - távolság
 • Activity Summary - Aktivitási összefoglalás
 • Activity Benefit - Aktivitási előnyök
 • Inactivity Alert - Inaktivitási figyelmeztetés firmware frissítés révén
 • Sleep Duration and Quality - Alvás időtartama és minősége
EDZÉS
 • Running power from wrist via 3rd party sensor
 • Futó program
 • Bluetooth pulzusmérővel kompatibilis
 • Training Load Pro (kardio terhelés, izomterhelés, észlelt terhelés)
 • Sebesség, távolság csuklómozgás alapján
 • Futási iram mérése csuklómozgás alapján
 • GLONASS
 • Csuklóalapú pulzusmérés
 • Pulzusszám
 • HRmax érték
 • Heart Rate zones - pulzuszónák
 • Speed/Pace zones - Sebesség / iram zónák
 • Power zones - Teljesítménytartomány
 • ZonePointer
 • Polar Fitness Test -firmware frissítés
 • Running Index - Futási index
 • Smart Calories - Intelligens kalóriaszámláló
 • Training Benefit - edzés előnyök
 • Recovery Status - regeneráltsági állapot
 • Back to Start - Vissza a start helyhez firmware frissítés révén
 • Distance - távolság
 • Altitude - magasság és szint
 • Sportprofil
 • Felhasználó által módosítható edzési képernyők
 • Multisport training - többsportos edzés
 • GPS - A-GPS
 • Útvonal importálása firmware frissítés révén
 • Strava szegmens használat
 • Ortosztatikus teszt - pulzusmérő övvel
 • Speed/Pace - sebesség/tempó
 • Training targets - edzési célok
 • Training history - edzéstörténet
 • Training diary - edzésnapló
 • Interval Timers - Intervallum-időzítők
 • Laps, manual - körök, manuális
 • Laps, automatic - körök, automatikus
 • Swimming Metrics - mérés úszás közben
 • Autostop/start - automatikus leállítás és újraindítás
 • Stopwatch - stopper
 • Countdown Timer - visszaszámláló
 • Légnyomásmérő
BLUETOOTH® SMART-FUNKCIÓI
 • Cadence mérő - pedálfordulatszám
 • sebességmérő - sebesség és távolság
  lépésmérő - iram, távolság, átlagos lépéshossz és sebesség/tempó
ESZKÖZ HASZNÁLAT
 • Beállítás mobilon keresztül
 • Akkumulátor-élettartam
 • Edzési idő: 40 óra
 • Magasság 66g
 • Színes kijelző
 • Felbontás: - 240X240
 • Vízállóság - WR30
 • Tölthető akkumulátor
 • USB-kábel
 • Nyelvek: Dán, Cseh, Holland, Angol, Török, Svéd, Spanyol, Orosz, Portugál, Indonéz, Német, Francia, Finn, Olasz, Lengyel, Norvég
 • Bluetooth Smart
 • Smart Notifications - okos értesítések firmware frissítés révén
 • Vibration alerts - rezgéses riasztások
 • Alarm - riasztás
 • Button lock - gombzár
 • Backlight - Háttérvilágítás
 • Date and weekday indicator - dátum és nap
 • Time of day (12/24h)
 • Kerékpár beállítás három kerékpárhoz
 • Firmware update - vezérlőprogram frissítése
FLOW
 • Diary (Napló)
 • Running index
 • Season Planning
 • Map view - térképnézet
 • Relive
 • Explore - tallózás
 • Social feed - Közösségi hírfolyam
 • Instant activity and training analysis - aktivitás és edzéselemzés
 • Advanced activity and training analysis -aktivitás és edzéselemzés
 • Training planning - edzéstervezés
 • Sport profile settings - sportprofil
 • Progress follow-up - előrehaladás követése
ADATÁTVITEL
 • Kompatibilitás
 • PC Windows XP, Windows 7, Windows 8 és újabb rendszerek
 • Mac OSX10.6, OSX10.7, OSX10.8 és újabb rendszerek
 • Polar Flow webes szolgáltatás(Bluetooth Smart)
 • Data export - adatexport
 • Training history export - polarpersonaltrainer.com
 • Kompatibilitás harmadik féltől származó szolgáltatással is
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek