Kérdésed van? Segítünk! +36-1/877-4841

Powerline P2X + Lábtológép

Powerline P2X + Lábtológép
Powerline P2X + Lábtológép
Powerline P2X + Lábtológép
Powerline P2X + Lábtológép
Powerline P2X + Lábtológép
Powerline P2X + Lábtológép

A Powerline P2X igazi felhasználóbarát, multifunkciós kombinált gép lábtológép opcióval.

Gyártó
Body-Solid
Csomag tartalma
Kombinációk
811 800 Ft
Nem vásárolható!
Hitelkalkulátor
Részletek

Powerline P2X Hardcore Gym kombinált gép
(többfunkciós kondigép)

 

Made in the USA - Készült az Amerikai Egyesült ÁllamokbanA Powerline P2X igazi felhasználóbarát, multifunkciós kombinált gép, mely az amerikai piac kedvencének számító Body-Solid Fitness innovatív gépcsaládjának tagja. Kiváló 6 állásos tervezésének köszönhetően egyaránt alkalmas hagyományos, valamint funkcionális edzések elvégzésére is.

Akár 22 különböző gyakorlatok is végezhető vele, teljes test edzésére alkalmas. Használata egyszerű, nincs szükség a kábel pozíciójának változtatására gyakorlatok közben. Széles kialakításának köszönhetően, bármilyen méretű felhasználó számára ideális edzőtárssá válhat.

Powerline PLPX lábtoló 2:1 áttételes lábtoló opcióval. A dupla mozgó váz kialakítás kiküszöböli a boka terhelését és folyamatos ellenállást biztosít a teljes mozgástartományban. A PLPX lábtológép tökéletes működést biztosító csapágyrendszert és biomechanikailag tervezett csuklópontokat tartalmaz. Különösen nagy, rendkívül széles, csúszásmentes, gumival borított nyomólap edzés közben kiváló tartás és természetesebb mozgást biztosít forgathatóságának közönhetően. Az oldalsó stabilan rögzített fogantyúk biztonságot a kényelemet nyújtanak.


Powerline P2X kombinált gép legfőb jellemzői:

 • Multi-Press Arms (mellnyomó rendszer): Kiemelkedő jellemzője a szabadalmaztatott biomechanikailag tervezett 4 pocízióban állítható mellnyomó redszere, mely maximális mellkasi koncentrációt, ergonómiailag helyes testtartást és kiemelkedő izom feszülést eredményez. Kényelmes, több pozíciós kialakítású markolatával a mellkas illetve a tricepsz izmaira fókuszálható az edzés. Két irányban állítható háttámla és az állítható ülésmagasság megfelelő kiindulási helyzetet, stabil testtartást és tökéletes edzés élményt biztosít az összes felhasználó számára.
 • Kombinált lehúzó rendszer: Egyedülálló kiakakításának köszönhetően lehetővé teszi, hogy növelje a a hátizmok erejét és állóképességét. A speciális csigás rendszer sima működést és egyenletes ellenállást biztosít.
 • AB Chrunch (hasedzés) rendszer: Biomechanikailag tervezett kialakításának köszönhetően egyenletes, kényelmes és tökéletes edzést biztosít a teljes hasi területnek.
  25%-kal több izommunkát von be az edzésbe.
 • Funkcionális csigás rendszer: 180°-os szöget bezáró, önbeállítós forgatható végű csigás karok könnyedén beállíthatóak, a klaszzikus edzéstípusok széles skáláját biztosítják. A speciális méretű csigák sima és egyenletes működést biztosítanak.
 • Láb és comb edzési rendszer: SmoothGlide Bearing System™ kombinált önbeálló rendszer dörzsölés mentes mozgást eredményez a lábgép gyakorlatok használata közben. Ez az edzési rendszer a comb és a csípő izmait célozza meg.
 • Elülső evező csigás rendszer: Kiváló a hát, váll és kar izmainak edzésére. Kényelmes párnázott lábtámasz a biztonságos tréning érdekében.


Powerline P2X Specifikáció:

 • Vázszerkezet: Masszív acélváz szerkezet
 • Csigarendszer: Fix csigás rendszer, csendes működés
 • Kábel: Nylon bevonatú minőségi acélkábel.
 • Fogantyúk: Csúszásmentes, gumírozott fogantyúk a kényelmes és biztonságos edzés érdekében.
 • Párnázat: Műbőr bevonatú vastag habszivacs.
 • Testreszabás: Állítható ülés és háttámla.


Méret (MxHxSz): M: 211 cm x H: 181 cm x Sz: 168 cm

Önsúly: 177 kg


Link:
P2X fényképes termék adatlap (angol nyelvű)Adatok
Cikkszám
p2x-plpx
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek