Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Sigma Activo aktivitásmérő
Sigma Activo aktivitásmérő
22 000 Ft 
14 990 Ft

Sigma Activo aktivitásmérő

Sigma Activo aktivitásmérő
Sigma Activo aktivitásmérő
Sigma Activo aktivitásmérő
Sigma Activo aktivitásmérő
Sigma Activo aktivitásmérő
Sigma Activo aktivitásmérő
Sigma Activo aktivitásmérő
Sigma Activo aktivitásmérő
Sigma Activo aktivitásmérő
Maradjon mindig motivált a Sigma Activo segítségével
Gyártó
Sigma óra
32
22 000 Ft 
14 990 Ft
Kezdete: 2023.08.18   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 32
Megtakarítás 7 010 Ft
Részletek

Sigma Activo aktivitásmérő


Elegett tett a mai kitűzött céloknak? A Sigma ACTIVO megmondja önnek!
A elegáns, karcsú és könnyű (18 g) kialakítású, kéttónusú ACTIVO csuklópánt segítségével mérhetjük és megjeleníthetjük a lépésszámot, az átlagos megtett távolságot, a pontos időt, az elégetett kalória mennyiségét ás az alvással töltött időt. De mindenekelőtt megmutatja a napi aktivitási szintet, azaz minden mozdulatot számon tart és nyomon követ, akár futásról, sétáról vagy takarításról  beszélünk. A Bluetooth Intelligens adattovábbítás és a Sigma Activ mobil alkalmazás segítségével követhetjük és azonnal elemezhetjük napi tevékenységeinket és azok hatásait.

Sigma Activio Kényelem és használhatóság
A Sigma Activo könnyen kezelhető az egy gombos kialakításának köszönhetően. A nagyon puha és könnyen hordható egyedileg tervezett szilikon szíj egyformán kényelmes és egyszerű viseletet biztosít jobb- és balkezesek számára is. Akkumulátoros áramforrását USB csatlakozón keresztül könnyed és gyorsan lehet feltölteni.
Sigma Activio fordítható kijelző
Kijelző
A kiváló kontraszt, a vörös LED kialakítás és a fekete háttér teszi a kijlezőt nagyon könnyen olvasható, még közvetlen napfényben is. A kijelzett szöveget 180˚ el lehet forgatni, így a készüléket könnyedén lehet viselni mindkét csuklóján.

Sigma activio motiválási funkcióMaradjon mindig motivált
Mindenki meg akarja nyerni az arany trófeát. De a mai sportokban az is már nagy eredmény, hogy ha elérjük a az ezüst vagy bronz érmeket. A Sigma Activo segít ebben, az előre beállított napi céllal a 10.000 lépéssel elnyerhetjük az "arany" státuszt. Azonban, akkor is elégedettek lehetünk ha a Sigma bronz (5000 lépés) és ezüst (7500 lépés) fokozatokkal jutalmazza minden a  nap folyamán. Ezzel új motivációt adhat a folytatáshoz. Csipogó hangjelzés informál minket a szint teljesítéséről, ami után automatikusan indul a következő szint számlálása.

Sigma Activio könnyen kezelhetősék és adatátvitelKönnyen testreszabható
Sigma Activo aktivitásmérő mért és tárolt adatokat a Sigma Activ applikáción keresztül folyamatosan nyomon követhető napi/heti/havi bontással grafikus formátumban is. A Sigma Activ applikáció az összes fontos információt tárolja nem, testsúly, magasság, kor és lépéshossz amelyek a pontos kalória adatok a távolság kiszámításához vagy az egyéni lépésszám megadásához használ.

Sigma Activio alváselemző funkcióval
Alváselemzés
Ha az alvó módot aktiválásja, a karkötő alvás közben reagál a érzékenyebben mozgásokra is. Ezen mozgások egész éjszakai rögzítésével, nyomon követkheti és elemezheti a alvás minőségét.Akár 8 napos akkumulátor élettartalom

Az ACTIVO USB keresztül tölthető akkumulátor élettartama mintegy 8 nap, és egy feltöltés mindössze 2 óra vesz igénybe. Amikor teljesen fel van töltve, a LED fény ragyogni fog jelezve, hogy készen áll a használatra.  

Vízálló
ACTIVO az IPX 7 szabványnak megfelelően vízálló. Ez azt jelenti, hogy a készülék védve van általános (30 perc) merítéssel szemben. Például, viselheti bármilyen időjárás során, sőt nem kell levenni zuhanyozás közben sem.

Próbálja ki a Sigma ACTIVO terméket: Bővebben...

A Sigma Activio funkciói:

 • Lépés szám
  Megbecsüli a lépések számát, amit egy három tengelyes gyorsulásérzékelővel mér. Ez az érzékelő, képes észlelni a legcsekélyebb mozgását is.
 • Távolság
  Megjeleníti a távolságot kilométerben vagy mérföldben. A távolság kiszámítása a megtett lépések, és a személyes adatokat (ACTIV alkalmazás beállítás alapján) adatok alapján történik.
 • Kalória
  Megbecsüli a kalóriabevitelt. Kalóriaégetést a személyes adatok (nem, testsúly) és a tevékenységi szint alapján számolj a nap folyamán.
 • Aktivitás
  Képes érzékelni az intenzitás szintjét az egész nap során. Kategorizálja a tevékenységet a "nagy", "közepes" vagy "alacsony" szint alapjá. Nyomon követi, hogy mennyi időt töltött minden szinten.
 • Idő
  Mutatja a napszakot, így nincs szükség a karkötő melett még egy órát viselni.
 • Három riasztás
  Beállíthatunk, 3 különböző figyelmeztetés, vagy emlékeztetőt, egész napra. A riasztások  at ACTIV app keresztül használhatóak.
 • Akkumulátor állapotjelző
  Látható az akkumulát állapota mind a ACTIVO és mind a SIGMA ACTIV app. keresztül.

 

 

Adatok
Cikkszám
sigma-activo
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!