Kérdésed van? Segítünk! +36-1/877-4841

Suunto Ambit 3 Sport GPS HR Women pulzusmérő óra + pulzusmérő öv
Suunto Ambit 3 Sport GPS HR Women pulzusmérő óra + pulzusmérő öv
144 900 Ft

Suunto Ambit 3 Sport GPS HR Women pulzusmérő óra + pulzusmérő öv

Suunto Ambit 3 Sport GPS HR Women pulzusmérő óra + pulzusmérő öv
Suunto Ambit 3 Sport GPS HR Women pulzusmérő óra + pulzusmérő öv
Suunto Ambit 3 Sport GPS HR Women pulzusmérő óra + pulzusmérő öv
Suunto Ambit 3 Sport GPS HR Women pulzusmérő óra + pulzusmérő öv

A Suunto Ambit 3 Sport GPS pulzusmérő óra felbecsülhetetlen multisport eszköz legfőképpen nők számára fémes kerettel!

Gyártó
Suunto
144 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Suunto Ambit 3 Sport GPS HR pulzusmérő óra
+ pulzusmérő öv


A Sport élménnyé válik!

A Suunto Ambit 3 Sport GPS pulzusmérő óra felbecsülhetetlen multisport eszköz legfőképpen nők számára fémes kerettel! Mindegy, hogy egy erdei úton tolod a maximumot, a kerékpárodon, vagy akár vízben, a Suunto Ambit3 Sport GPS óra egy felbecsülhetetlen segédeszközöd lesz edzés közben, hogy a legjobb lehess. Sportos felépítés, kifinomult, elegáns kialakítást ötvözi a mindennapi kényelmes viselettel. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a szigorú mindennapi és extrém sportos használatnak, egyben megbízható is legyen.

A Suunto Ambit3 Sport multisport órát futás iránti szenvedély teremtette, ötvözi  pulzusmérést, magagassági adatokat és mobil kapcsolatot. Rendelkezik még óra, stopper is, így legteljesebb mértékben kiélvezheti a futás iránti örömöt. Kösse össze óráját vezeték nélkül a okostelefonjával és használhatja az ingyenes Suunto Movescount Applikációt.


Tervezd meg, Vidd véghez, Regenerálódj, majd kezdd újra!
Nem számít, miért mozogsz. Mindegy, hogy egy hegycsúcs, vagy egy verseny befutója a cél, esetleg csupán a sport öröméért csinálod, meg akarjuk adni neked azt a szabadságot, hogy csupán a célodra kelljen figyelned. A Suunto Connected család az Ambit3 modellel tudatosan előre tervezhetsz, követi az eseményeket és segít, hogy optimális lehessen a regenerációd, valamint általa egyből meg is oszthatod a sporteredményeidet. Ez a Suunto első Bluetooth® Smart kompatibilis termékcsalád.

Suunto Abit 3 peak GPS - tervezd meg, Vidd véghezTervezd meg az utadat, fedezd fel a természetet
Mindegyik, Ambit3 óra teljes navigációs adatbázissal dolgozik, így a járatlan utakon is teljes zabadságot biztosít. Tervezd meg a saját utadat, vagy tölts le egyet a Movescountból. A térképek széles skálája lehetőséget kínál, hogy a lehető legélménytelibb utat járhasd be. Követheted a járt utakat, de a navigáció a járatlan utakon is a célod fele fog vezetni. Az órára letöltött navigációs adatbázissal követheted az útvonaltervet, vagy akár felfedezőútra is indulhatsz: ha úgy döntesz, a Track back funkcióval bármikor visszatérhetsz a kitűzött útvonaladhoz.

Suunto Abit 3 peak GPS - tervezd meg edzéseidTervezd meg az edzéseidet*
A vezetett edzésekhez  a Movescount megtervezett edzésprogramokat kínál, továbbá egy olyan felületet is biztosít, amelyen megszerkesztheted és követheted a saját tervedet. A Workout Planner* funkcióval beállíthatod az intervall edzésed részleteit – egyszerre akár öt interval edzés adatait is feltöltheted az órádra. Az edzésed bármely szakaszában aktiválhatod, és a Suunto Movescount alkalmazás bekapcsolása után hangjelzésekkel irányít.
*A Workout Planner internet kapcsolatot igényel, amely lehet Wi-Fi, vagy mobil is. Az adatátviteli költségek az internetkapcsolattól függnek.

Suunto Abit 3 peak GPS - Strava és TrainingPeaksStrava és TrainingPeaks
A Suunto Connected család az Ambit3 modell kompatibilis az online sportalkalmazásokkal, mint például a TrainingPeaks és a Strava. A TrainingPeak profi edzéstervezési és edzésanalitikai felületet kínál a sportolók és az edzők számára. A Strava alkalmazás által folyamatosan összemérheted a teljesítményed a barátaid, illetve a közösség többi tagjának eredményeivel, ami állandó motivációt nyújt ahhoz, hogy a futásban és kerékpározásban elért egyéni rekordjaidat igyekezz megdönteni.

Suunto Abit 3 peak GPS - TeljesítményoptimalizálásTeljesítményoptimalizálás
Az Ambit3 GPS órák pontos sebességi, távolsági és pulzus adatokat biztosítanak, továbbá a Suunot Smart Sensor révén segítenek edzés közben az ideális tartományban tartani a szívritmust. Az Ambit3 GPS órák a futásra, kerékpározásra és úszásra optimalizált funkciókat is tartalmaznak. Futás közben például összevetheted az aktuális futási eredményeid pillanatnyi szintjét mondjuk az utolsó 30 nap átlagával (a Firstbeat segítségével).


Suunto Abit 3 peak GPS - SzinkronizálásSzinkronizálás
A Suunto Movescount alkalmazás olyan, mintha egy saját edződ lenne a zsebedben. Az óra beállításával intervall edzéseket állíthatsz be és szinkronizálhatod az óráddal. Az így rögzített adatokat pedig továbbíthatod az okostelefonodra, valamint a Movescount.com oldalra.

Testreszabás
Csatlakoztasd az Ambit3 órádat az okostelefonodhoz a Suunto Movescount alkalmazással. Állítsd át a beállításokat, a sport módozatokat igény szerint és tartsd folyamatosan frissen a GPS szatellit adatokat és az időt használat közben. Az általános órabeállításokat offline módban is elvégezheted (pl. nyelv, idő formátum stb). Az egyedi sport módok beállítása internet kapcsolatot igényel (wifi, vagy mobil). Az adatátviteli költségek az internetkapcsolattól függnek.

Suunto Abit 3 peak GPS - ellenőrizd regenerációdatEllenőrizd a regenerációdat
A Suunto Connected család – így az Ambit3 is – számos módszert kínál a regeneráció ellenőrzésére. A Quick Recovery Test funkcióval csupán néhány perc alatt ellenőrizheted a regenerációd állapotát – az Ambit3 órába épített a Suunto Smart Sensor segítségével. A százalékos gyűjtőérték határozza meg az összesített fizikai felépülés állapotát. Minél magasabb az érték, annál tökéletesebb a regeneráció. Viseld a Suunto Smart Sensort egész nap, és futtasd a Sleep Recovery Test programját (a Firstbeat által), amely méri a szívritmus változásait éjszaka is, így pontosabb mértékben képes meghatározni a regeneráció mértékét addigra, amikor reggel felkelsz.

Suunto Abit 3 peak GPS - ellenőrizd regenerációdatTudatos regeneráció
Az Ambit3 óra napi és heti szinten is képes rögzíteni és kijelezni az utolsó edzés utáni regenerációs periódust. A regenerációs időt nagyjából az alapján határozza meg, hogy adott edzésmennyiség után mennyi időre van szüksége szervezetnek a regenerációhoz. A megadott regenerációs időt az utolsó edzés ideje és intenzitása alapján is számolja. Ha a regenerációs idő letelte előtt újabb fizikai aktivitást mér, akkor az megnöveli az adott regenerációs időt (gyűlik az időtartam). 

Suunto Abit 3 peak GPS - sport képek és videókSport képekben és videon
A Suunot Movescount alkalmazással készíts fotókat valós idejű sebességgel, távolsággal és egyéb adatokkal, amik a képen is látszani fognak. Oszd meg a képeket azonnal a kedvenc közösségi oldaladon, vagy tárold el a Movescount segítségével. Feltöltheted a fotókat a Movescount.com oldalra és oszd meg a barátaiddal. Ösztönözd mozgásra őket is! A Suunto Movescount alkalmazás nagyszerű lehetőséget kínál arra is, hogy megoszd a kalandjaidat a közösségi oldalakon. Egy kattintással beléphetsz a Suunot Movie programba, ahol az útvonaladat egy 3D térképen jeleníti meg. Mentsd el az elkészült anyagot a Suunto Movie formában a YouTube csatornádra és oszd meg a Movescounton, vagy a közösségi oldaladon keresztül.


Jobb társat nem is találhatsz! A Suunto Ambit 3 Sport föbb jellemzői:

 • Pulzusmérés
  Pontos és megbízható pulzus adatok mérése és tárolása
 • Futási teljesítményszint
  Futási teljesítményszint-mérés a fizikai állóképességnek és a futás hatékonyságának együttes mérése.
 • Multisport-edzés
  Használható többsportos edzésre is, mivel egyszerű  a váltás a különböző sportmódok között edzés közben.
 • Értesítések
  Suunto Movescount alkalmazással társítva az órán fogadhat hívást, üzenetet és értesítéseket.
 • Regenerálódás
  Edzéseket követő regenerálódási szükségletek jelzése
 • FusedSpeed
  Az órába beépített gyorsulás érzékelő, segít a pontosabb és gyorsabb sebesség és távolság adatok megjelenítésében.
 • Sport módok
  Sport módok használatával edzésnaplókat tud rögzíteni, és edzés közben is számos adatot meg tud tekinteni. 1-8 különböző  sportolásimód-képernyőt tartalmazhat.
 • Úszás
  Használható medencében vagy szabadvízben végzett úszóedzés pulzusszám rögzítésére is.
 • Navigálás edzés közben
  Egy adott útvonalon vagy egy tájékozódási ponthoz (POI) kíván futni, ahhoz használhatja a a navigáció funkciót.
 • Visszatalálás
  A Suunto Ambit3 Peak készülék automatikusan menti az edzés kezdő pontját.A visszatalálás

  funkcióval közvetlenül a kiindulási pontra (vagy a GPS meghatározás helyére) tud visszavezetni.
 • Útvonalak rögzítése
  Rögzíti az edzés közben megtett útvonalat, melyet aSuunto Movescount Applikáción keresztül kielemezhet
 • Tevékenység követése
  Az edzési naplóban látható regenerálódási időn kívül a Suunto Ambit3 Peak készülék általában is követi a tevékenységeket, mind az edzéseket, mind pedig a napi tevékenységeket.
 • COMPASS (Iránytű) mód
  Digitális kialakítású iránytű, amely jelzi a helyes irányt, amit betűkkel és számokkal is kijelez.
 • Gombzár
  Zárolhatók és feloldhatók a gombok abiztonságosabb edzés érdekében.


Suunto Abit 3 peak GPS - pulzusmérő övSuunto Smart Sensor (csomagolás tartalmazza) - A kényelem a legfontosabb edzés közben nem csak méri a pulzusszámot, hanem tökéletesen alkalmazkodik a test vonalához, így szinte észrevehetetlen, mellette teljes mértékben koncentrálni lehet az edzésre.
A Smart Sensor színe dobozonként eltérhet!


Suunto Ambit 3 Sport GPS pulzusmérő óra általános jellemzői:

 • Előlap anyaga: Acél
 • Számlap anyaga: Ásványi kristály
 • Ház anyaga: poliamid
 • Szíj anyaga: Szilikon
 • Súly: 80 g
 • Vízállóság: 50 m (ISO 6425)
 • Az akkumulátor élettartama óra üzemmódban: 14 nap
 • Akkumulátor típusa: újratölthető lítium-ion
 • Szoftver: firmware frissíthető
 • Idő, dátum kijelzés: igen
 • Ébresztés: 1 napi ébresztés
 • Időmérés: kettős idő (GPS időmérő)
 • Visszaszámlálás időzítő: Igen
 • Stopperóra: Igen
 • Nyelvek: EN , CS , DA , DE , ES , FI , FR ,, JA , KO , NL , NO , PL , PT , RU , SV , ZH
 • LED háttérvilágítás:  Beállítható háttérvilágítás fényerejét / módban
 • Billentyűzár: Igen
 • Kijelző típusa: mátrix (felbontása 128 x 128)


Suunto Ambit 3 Sport GPS pulzusmérő óra applikáció:

 • Maximális sport mód: 5
 • Naplózás: Igen
 • Chrono , GPS , HR , időjárás és magassági adatok megjelenítése: Igen
 • Futás, kerékpározás, úszás adatok megjelenítése: Igen
 • Saját mérőszám készítése: Igen


Suunto Ambit 3 Sport GPS pulzusmérő óra általános iránytű funkció:

 • Digitális iránytű
 • Irány skálával jelölve
 • Iránytű északra mutató kialakítású
 • Külsőtokr orientáló mutató állítás
 • Iránytű pontosság: 5°
 • Iránytű felbontása: 1°


Suunto Ambit 3 Sport GPS pulzusmérő óra fizikai adatok:

 • Üzemi hőmérséklet -20 ° C és + 60 ° C / -5 ° F és + 140 ° F
 • Tárolási hőmérséklet -30 ° C és + 60 ° C / -22 ° F és + 140 ° F

 

Suunto Ambit 3 Sport GPS pulzusmérő óra kapcsolat:

 • Adatátvite: Wireless / USB kábel
 • Kapcsolódás: (az eszközök között) Bluetooth Intelligens
 • Adatátvitel: vezeték nélküli / USB kábel
 • Okostelefon kompatibilitás: iPhone, Androidi

 


Suunto Ambit 3Sport GPS pulzusmérő óra outdoor funkciók (GPS navigáció):

 

 • GPS rögzítési sebesség: 1, 5, 60s
 • Az akkumulátor élettartama ( GPS aktív):  10, 15, 100h
 • Waypoint és vizuális útvonal navigáció: Igen
 • Maximális pontok (POI): 250
 • Visszatalálási funkció
 • Nyomvonalnaplózás, megtekintése és megosztására*
 • Útvonaltervezés*
  *Movescount programon keresztül

 

Suunto Ambit 3 Sport GPS pulzusmérő óra outdoor funkciók (altiméter):

 • Barometrikus magasságmérés
 • Magassági grafikon
 • Teljes emelkedés / süllyedés légnyomás alapján
 • Automatikus alti / baro profil
 • Szintkülönbség
 • Log felvételi sebesség 1, 10 s
 • Felbontás: 1 m
 • Tartomány: -500 - 9000 m

 

Suunto Ambit 3 Sport GPS pulzusmérő óra edzés/ sport funkciók

 

 • Sebesség és távolság
 • Távolság alapú autópata köridő
 • elvételi sebesség: 1, 10s
 • GPS Speed ​​és a távolság integrált
 • Foot POD támogatás (Bluetooth)
 • Pulzusszám ( pulzusszám övel)
 • RR intervallum
 • Pulzusszámként percenként
 • Pulzusszám % max hr
 • Valós idejű átlagos és a maximális pulzusszám
 • Pulzus határértékeket
 • Pulzuszónákat*
 • EPOC és V02 max értékek*
 • Szívfrekvencia grafikon valós időben
 • Kalória
 • Peak Training Effect
 • Helyreállítási idő
 • Valós idejű EPOC: igen**
 • BFelvételi sebesség: 1, 10s
 • Pulzusszám mérés úszás közben: igen
  *Movescount programon keresztül
  ** Suunto applikáción keresztül

 • Edzés, Tervezés és elemzés
 • Körök > 1000
 • Krono: igen
 • Aktivitási monitor: igen
 • Automatikus szüneteltetés
 • Autoscrolling testmozgás kijelzők
 • Szabad memória jelző
 • Sebesség és a pulzus - alapú edzés közben útmutatást
 • Interval időzítő
 • Fitness teszt**
 • Képzési tervek letölthető Movescount-ról
 • Körök összefoglaló és részletező
 • Sport mód megjeleníti 10 mód / 8 kijelzés módonként
 • Képzés elemzés*
 • Képzési Napló történet és a képek támogatása*
 • GPS track elemzés*
 • Tevékenység alapú gyógyulási idő
 • Alvás regenerálódás (Firstbeat™)
 • regenerálódási teszt (Firstbeat™)
 • Intervallum edzés hangnavigáció
 • Activity Monitoring
 • Kompatibilis online sport applikációkkal: i. Strava, TrainingPeaks, MapMyFitness, egyéb..
  *Movescount programon keresztül
  ** Suunto applikáción keresztül
 • Futás/ kerékpározás/ úszás
 • Futás ütem
 • Átlagtempót valós időben
 • Lépésszám
 • Átlagos lépéshossz igen **
 • Ghost Runner
 • Kör összehasonlítások: kilométer / mérföld*
 • Futás Performance (Firstbeat™)
 • Marathon End- idő becslés**
 • Kerékpár sebesség
 • Átlagos sebesség valós időben
 • Medence úszás tempót és a távolságot
 • Nyíltvizi úszás tempó és a távolság
 • Medence úszás időt hossz, kör, teljes
 • Suunto Abit 3 Sport GPSÚszás löketfrekvencia
 • Úszni stílusok
  *Movescount programon keresztül
  ** Suunto applikáción keresztülSuunto Ambit 3 Sport GPS pulzusmérő óra méretek

 • Méret: 50 x 50 x 15,5 mm
 • Súly: 80 g

 

Suunto Ambit 3 PSport GPS pulzusmérő óra egyéb kiegészítések

 • Személyes átvétel az ország több pontján!
 • Árúhitekre megvásárolható


Adatok
Cikkszám
ambit-3-sport-ss2067200
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!