Kérdésed van? Segítünk! +36-1/877-4841

Universal Animal Fury 80g

Universal Amino Octane 196g
Universal Amino Octane 196g

Ragadd meg a fájdalmat. A dög nehéz vasak világában ideje ráébredni, hogy mi az igazán fontos.

1 490 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Universal Animal Fury 80g

Ragadd meg a fájdalmat. A dög nehéz vasak világában ideje ráébredni, hogy mi az igazán fontos. Ahhoz, hogy nagyobbá és erősebbé válhass, olyan messzire kell menned, ameddig még senki más sem jutott el.

Az izmok növekedésének stimulálásához és a pszichés korlátok áttöréséhez a le legkeményebb edzésekre és a legnagyobb súlyokra van szükség. Meg kell tanulnod szeretni a fájdalmat. Imádnod kell azt a fájdalmat, amikor az izmaid feszülnek és égnek, mert itt érted meg, hogy hogyan működik a fejlődés. Ha fejlődni akarsz, akkor ki kell lépned a kényelemből... oda, ahol a fájdalom vár.

Az Universal Nutrition már 1977 óta biztosítja a csúcsminőség táplálékkiegészítőket testépítők, és más keményen edző sportolók számára. Az elmúlt évtizedekhez hasonlóan a minőség most se ment ki a divatból. Őszinteség. Összetartás. Tisztelet. Ezek az értékek fontosak számunkra, és továbbra is ezekre a sziklaszilárd alapokra építetjük az üzletmenetünket.

Javasolt használat: keverje el egy adagolókanál (16,53 g) terméket 350 ml vízbe. Használja 30 perccel edzés előtt. Első használatkor érdemes fél adagot  (8,26 g) fogyasztani. Ajánlott napi maximun 1 adag. Alvás előtt 6-8 órán belül ne használja a készítményt.

Egyéb összetevők: Természetes és mesterséges aroma, citromsav, inulin, szukralóz, nátrium-klorid, szilícium-dioxid, aceszulfám-kálium, színezék: Allura Red AC vagy Yellow 5 Lake és Brillantkék FCF.

16,53 g Napi %
érték
BCAA keverék (L-leucin,
L-izoleucin, L-valin)
5000 mg

**

Citrulin malát 6000 mg **
Béta-alanin 2000 mg

**

L-tirozin 1000 mg **
Vízmentes koffein 350 mg

**

* A napi napi értékek 2000 kalória diétán alapul.
**Napi érték nincs meghatározva.
Adatok
Kategória
Smoothie
Tipus
Por
Kiszerelés
0.0 - 0.5 kg
Cikkszám
U-FURY-80-WM
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek