Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Universal Nutrition Animal Pump Pro 440 g
Universal Nutrition Animal Pump Pro 440 g
15 990 Ft

Universal Nutrition Animal Pump Pro 440 g

Amiért az elhivatottak visszatérnek az edzőterembe!

Gyártó
Universal Nutriton
15 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Universal Nutrition Animal Pump Pro


Az Animal Pump Pro formuláját John Jewett tervezte, hogy kihasználja a összetevők szinergetikus hatását, így maximalizálva a teljesítményt és a fókuszt az edzőteremben.

Az Animal Pump Pro terméket úgy tervezték meg, hogy stimulánsmentes legyen azok számára, akik érzékenyek a koffeinre, de szeretnék a teljesítményt, a regenerálódást és összpontosítást növelni.

Bőrszaggató bedurranás... ez a testépítés Szent-Grálja! Ez az a rendkívül addiktív és eufórikus érzés, mely a legtöbb teremlátogatót megragadja és egy életre fogva tartja... egy állandóan ismétlődő újjászületés... egy azonnali jutalom a terem padlójára hullott könnyekért és izzadságcseppekért. Persze több is pillanatnyi kielégülésnél... instant növekedés... az izomrostok elárasztása oxigénnel, tápanyagokkal és anabolikus hormonokkal!

Vannak azonban napok, mikor valamiért nem jön el...sorozat, sorozat után, de semmi... várod hogy izmaid pattanásig feszüljenek, de csak fáradtságot és levertséget találsz. Más alkalmakkor pedig csak egy gyors “ízelítőt” kapsz. Amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan tűnik el... otthagyva vágyakozással tele és belapult izmokkal. A csalódottság pedig nem csak azért lesz úrrá rajtad, mert képtelken vagy elérni és fenntartani az imádott pumpát, hanem azért mert ez a további növekedés reményét is elveszi.

Az Animal Pump Pro főbb összetevői:

Citrullin-malát: kiemelkedő mértékben növeli meg az izmok vérellátását, bődületes mértékben tolja befele az összes szükséges tápanyagot és szinte kisöpri a szemetet! 

Nitrosigine: Egy szabadalmaztatott vegyület, amely inozittal összekapcsolt arginint és szilíciumot tartalmaz. A nitrozigin ötször hatékonyabban növelheti az NO-termelést, mint az arginin, csökkentheti az izomkárosodás edzés során, és eltávolíthatja az anyagcsere melléktermékeit

Hydromax: A glicerin szabadalmaztatott, rendkívül koncentrált formája, amely növeli az állóképességet, megakadályozza annak csökkenését az edzés során.

Alfa-GPC: Részt vesz az idegi működésben és az izomösszehúzódásban. Az acetilkolin szintjének növelésével javul a fókusz, a kognitív funkciók és az erősebb izomösszehúzódások kiváltására való képesség.

Huperzine A: Ez egy kolinerg vegyület, amely megakadályozza az acetilkolin lebomlását az agyban. Javíthatja a motivációt és a fókuszt.

L-tirozin: Stimuláló hatású aminosav, amely fokozza a szellemi frissességet, a koncentrációs képességet, az „edzésre hangolódást”, illetve az anyagcsere gyorsításával fokozza az állóképességet.

Tengeri só: Nátrium-klorid, a sportolók hidratáltságának döntő összetevője. Fontos szerepet játszik az emésztésben, a kognitív funkciókban és az izomösszehúzódásban. Már 2%-os folyadékvesztés is csökkentheti az edzésteljesítményt, így a hidratálás a lehető legjobb edzés egyik kulcsa.

Javasolt használat: Keverjen el egy adag (19,1g) terméket 150 ml vízben. Fogyassza edzés előtt 30 perccel!

Egyéb összetevők: szilícium-dioxid (E551), természetes és mesterséges aromák, csomósodásgátló: kalcium-szilikát (E552), savasságot szabályzó: citromsav (E330) és dikalcium-foszfát (E341); Édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám-kálium; szinezékek: 102 és E133.

1 adag - 19,1g
Kaloria 10
Szénhidrát 3 g
Nátrium 160 mg (7%*)
Kálium 75 mg
Pump and Cell volumization Complex
Kreatin-monohidrát
Citrullin-malát
Glicerin 65% por (HydroMax)
Nozitollal stabilizált arginin-szilikát
5000 mg*
4000 mg*
3000 mg*
1500 mg*
Energy and Focus Matrix
L-tirozin
L-alfa-gliceril-foszforilkolin (Alpha GPC)
Hyperzin A (Huperzia Serrata kivonat)
2000 mg**
600 mg**
100mcg**
Elektrolitok
Tengeri só 400 mg**
* DV %
** Napi érték (DV) nincs meghatározva
Adatok
Cikkszám
U-1270-440
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!