Kérdésed van? Segítünk! +36-1/877-4841

Universal Nutrition BCAA Pro - 100 kapszula

Az Universal Nutrition BCAA Pro egy igazi BCAA aminosav formula. 2:1:1 arányban tartalmazza a kulcsfontosságú BCAA aminosvakat az L-Leucint, L-Izoleucint és L-valint.

Gyártó
Universal Nutriton
4 490 Ft
Egységár: 45 Ft/kapsz.
Nem vásárolható!
Részletek

Universal Nutrition BCAA Pro - 100 kapszula


1 gramm tiszta Protein tablettánként!

Az Universal Nutrition BCAA Pro egy igazi BCAA aminosav formula. 2:1:1 arányban tartalmazza a kulcsfontosságú BCAA aminosvakat az L-Leucint, L-Izoleucint és L-valint.

Mi is jelent az Universal Nutrition?
Az Universal Nutrition 1977 óta nyújt a világban élvonalbeli táplálékkiegészítő termékeket testépítők és sportolók számára. Az idő múlásával, bizonyos eszmék soha nem mennek ki a divatból. Őszinteség, Integritás és Tisztelet. Ezek azok az értékek, melyekre az Universal Nutrition termékei épűlnek.

Az elágazó szénláncú aminosavak (BCAA) egyedülálló kémiai struktúrával rendelkező esszenciális aminosavak, melyek előállítására az emberi szervezet nem képes, ám kritikus szerepet játszanak számos a szervezetben zajló folyamatban így többek között az izomfehérjeszintézis szabályozásában! A testépítők és egyéb intenzíven edző sportolók hosszú évek óta tisztában vannak a BCAA kiegészítés fontosságával, és az abból származó előnyökkel, így felgyorsult regeneráció, fokozott ütemű száraz izomtömegnövekedés, megnövekedett edzés kapacitás!


Aminosavjai az izom alapvető építőelemei.
Az Aminosavak is kiválthatja az anabolizmust, az izomnövekedés sarokkövét. Csaknem két tucat aminosav létezik, de csak néhány kivételesen elengedhetetlen az anabolikus hajtáshoz, amint azt a kutatás kimutatta. Nem meglepő, hogy ezek a legfontosabb esszenciális aminosavak (EAA) megtalálgatóak az emberi szervezetben.

  • L-valin esszenciális aminosav, mely segít a szervezet pozitív nitrogénegyensúlyának fenntartásában.
  • L-leucin serkenteni az izomfehérjék szintézisét. Nagymértékben fokozza a regenerációt, és az izomszövetet védi a katabolizmus ellen.
  • L-isoleucin egyszerre glükogén és ketogén aminosav. Hatással van a sérült szövetek gyógyulásában és felgyorsítja a regenerációt.


A három elágazó szénláncú aminosavat, a felszívódás és hasznosulás hatékonyságát tökéletesítő B6-vitaminnal egészítették ki!

Kiszerelés:

  • 100 kapszula


Javasolt használat:

  • Napi maximum adag: 2 adag (4 kapszula).
  • 2 kapszula edzés előtt és további 2 kapszula edzés után.
  • Sok folyadékkal fogyasztva.

 

Összetétel:

 

1 adag (2 kapszula)

B6-vitamin (piridoxin-HCI) 2 mg (100%*)
L-Leucin (elágazó láncú aminosav) 500 mg
L-Izoleucin (elágazó láncú aminosav) 250 mg
L-Valin (elágazó láncú aminosav) 250 mg

** Napi érték nincs meghatározva.

* A százalékos napi értékek alapja egy 2000 kalóriás étrendnek

 

Adatok
Cikkszám
T-U-bcaa-pro-100-kapszula
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!