Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Universal Storm Creatine 750g - Fruit Punch

Az Univrsal Storm™ egy igazán egyedi  sejttérfogatnövelő termék eerdeti összetevőkkel.

Gyártó
Universal Nutriton
14 900 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Univrsal Nutrition Storm Creatine 750g - Fruit Punch


Erő és a teljesítmény növeléséhez, igazi kreatin bomba!


Az Univrsal Storm™ egy igazán egyedi  sejttérfogatnövelő termék, egy kreatin matrix, mely tartalmaz szabadalmaztatott magnézium-kreatin-kelátot, dikreatin-malátot, kreatin-glükonátot, AKG-kreatint, kreatin-orotátot és kreatin-monohidrátot.

A kreatin nagyjából 25 éve robbant be a testépítés és a nehézatléták világába és nem véletlenül vált szinte azonnal az egyik legelterjedtebb táplálékkiegészítővé!

Az Univrsal Storm™ egyedi szállítórendszerre, az iNOXsulin-7™, glükóz használata nélkül telíti az izomszövetet, gyorsitva az izmokba való felszívódást. Az iNOXsulin-7™ nitrogén-monoxidot (NO) és inzulint használ a kreatin hatékony eljuttatásához az izomszövetbe. 

A kreatin gyakorlatilag tehát egy energia háttértároló molekula. Emellett fokozza a sejtek térfogatát és a fehérjefelépítést. Ma már több száz klinikai tanulmány bizonyítja, hogy a kreatin-monohidrát emeli az izmok teljes kreatin állományát, mely szabad kreatinból és foszfokreatinból tevődik ki. Ez az emelkedés eredményezi a jelentős izomtömeg- és erőnövekedést, illetve a fokozott teljesítményt. A kreatinnak nem csak sport, hanem számos egészségügyi alkalmazása is van. Mivel ez egy élethez nélkülözhetetlen molekula, ezért nem megfelelő szintje, a természetes termelődés hiánya súlyos betegségeket okoz.

Az Univrsal Storm™ nem csak a legfejlettebb kreatin matrix, mely magnézium-kreatin kelát szabadalmaztatott formáját tartalmazza, amely már 2 hetes használat után fokozza az erőt, de nitrogén-monoxid és inzulin hatékony keverékével együtt leghatékonyabb, legmegfelelőbb formulát. 

Az Universal Nutrition már 1977 óta biztosítja a csúcsminőség táplálékkiegészítőket testépítők, és más keményen edző sportolók számára. Az elmúlt évtizedekhez hasonlóan a minőség most se ment ki a divatból. Őszinteség. Összetartás. Tisztelet. Ezek az értékek fontosak számunkra, és továbbra is ezekre a sziklaszilárd alapokra építetjük az üzletmenetünket.

Javasolt használat: Ajánlott napi adag: 2 adag. Keverjen el 1 adag (10,3g) terméket 300 ml vízben. Az optimális eredmény elérése érdekében használjon egy adagot 30 perccel edzés előtt és egy adagot 30 perccel edzés után.


Összetevők:
szilícium-dioxid, kék málna aroma, édesítószer: aceszulfám K és szukralóz, citromsav, FD&C blue #1 színezék.

10 g
Energia érték
0
Szénhidrát
ebből cukor
1 g
0 g
Magnézium
5 mg
Hypervol Komplex
kreatin-monohidrát,
dikreatin-malát,
trikreatin keveréke
(kreatin-glükonát, AKG-kreatin, kreatin-orotát) kreatin Magna Power
5000 mg
iNOXsulin-7 ™
L-Tautautin, citrullin-malát,
AKG arginin, CarnoSyn - béta-alanin,
ALA-alfa-olajsav, 4-hidroxi-izoleucin
3750 mg

 


Adatok
Kategória
Kreatin
Kiszerelés
0.5 - 1 kg
Cikkszám
U-ST-750-GR-FR
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!