Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Biotta BIO Balance week csomag

balance_week
Biotta BIO Balance week csomag

A Biotta BIO Balance Week Csomag segítségével könnyebb út vezethet az egészséges táplálkozáshoz. A stressz, a mozgáshiány és kiegyensúlyozatlan étrend is hozzájárulhat szervezetünk sav-bázis egyensúlyának felborulásához. A 11 természetes gyümölcslé praktikus kialakításával és a gondosan válogatott receptek segítségével a Biotta BIO Balance Week Csomag segít az egészséges táplálkozásra történő átállásban.

 A csomag részletes heti tervet tartalmaz receptekkel, amelyek inspirálják és felkeltik a vágyat az egészséges táplálkozásra. Emellett a speciálisan kifejlesztett bio gyógyteák teszik teljessé az egyensúlyt.

Gyártó
Biotta
32 990 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

BIOTTA BIO Balance Week Csomag


Biotta - tisztít a könnyedség új érzéséért!

Biotta a természetes gyümölcs- és zöldséglevek svájci bio úttörője. Fenntartható gyártóként mindig is elkötelezettek volt amellett, hogy minden egyes kortyhoz adjanak az embereknek egy kis egészséges és jó ízű természetességet. 

 

Fenntartható termelőként 1957 óta az a céljuk, hogy a Biotta gyümölcs-és zöldséglevek minden korttyal visszaadják az embereknek a természet ízét. Ezért a fő hangsúlyt a biotermékekre, a magas minőségi szabványokra és a kiváló ízekre helyezik.

Több mint 65 éve a BIO prémium élvonalában!

A Biotta BIO Balance Week Csomag segítségével könnyebb út vezethet az egészséges táplálkozáshoz. A stressz, a mozgáshiány és kiegyensúlyozatlan étrend is hozzájárulhat szervezetünk sav-bázis egyensúlyának felborulásához. A 11 természetes gyümölcslé praktikus kialakításával és a gondosan válogatott receptek segítségével a Biotta BIO Balance Week Csomag segít az egészséges táplálkozásra történő átállásban. Nem kell lemondani az evésről, sőt ellenkezőleg: az étel tudatos élvezet garantált. Köszönhetően az egészséges táplálkozás újszerű felismerésének sokkal könnyebb lesz a diétát is beilleszteni a mindennapi életbe. A csomag részletes heti tervet tartalmaz receptekkel, amelyek inspirálják és felkeltik a vágyat az egészséges táplálkozásra. Emellett a speciálisan kifejlesztett bio gyógyteák teszik teljessé az egyensúlyt.


Mi is az a böjtölés? A böjt egy adott időszakra vonatkozó szándékos, teljes vagy részleges önmegtartóztatás az ételek, italok vagy dohánytermékek fogyasztásától. A léböjtkúra minden egészséges ember számára ajánlott, amennyiben az egészségügyi célból és saját elhatározásból történik.

 

A Biotta BIO Balance Week Csomag a szigorú ételmegvonás mellett is a természet élvezetét kínálja a Biotta gyümölcsl-és zöldséglevek segítségével. A Wellness Hét Csomag a 11 biolé mellett recepteket is tartalmaz a léböjt előtt és utánra is, lúgos fürdősókat a még jobb közérzetért, valamint exkluzív jógaoktató anyagokat a hét ideális kísérőjeként. Szintén a csomag része a Bio lenmag és egy speciálisan kifejlesztett Bio gyógytea.

A Biotta BIO Wellness week tartalma:

  • 11 darab natúr Biotta Bio lé
  • 1 csomag Biotta Bio gyógytea
  • 1 db gondosan válogatott receptfüzet és számos tipp és trükk az egészséges étkezés fenntartása érdekében

Kizárólag orvosi konzultáció mellett ajánlott:

  • gyermekeknek, fiataloknak.
  • 65 évnél idősebbeknek, akik korukból fakadó betegségektől szenvednek
  • alultápláltaknak
  • krónikus betegséggel küzdőknek
  • rendszeresen gyógyszert szedőknek
Adatok
Cikkszám
9352913000142
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!