Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

YSG01 BH Tecnovita kavitációs gél 500 g

Gyártó
BH Tecnovita
9 900 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

BH TECNOVITA YSG01 kavitációs gél


Kavitáció

A kavitáció egy olyan új technika mely lehetővé teszi hogy hatékonyan és helyileg távolítsa el a testünkről a felhalmozódott zsírréteget és a narancsbőrt.
Más technikákkal ellentétben, a kavitáció lehetővé teszi hogy Ön döntse el testének melyik részét (fenék, has, karok, csípő, láb, stb) szeretné fájdalommentesen kezelni. A kezelt területen csökken a felhalmozott zsír és narancsbőr mennyiség. Az eredmény nagyon hamar jelentkezik és tartós! A BH TECNOVITA lehetővé tette, hogy otthona kényelmében élvezhesse az említett előnyöket, a teste igazán gyorsan elnyeri az Ön által kívánt alakot!
Ez a fájdalommentes eljárás azonnali eredményt produkál első használat után is .


YSG01 gél
A Tecnovita álltal kifejlesztett gél kifejezetten a Cavislim Kavitációs egységhez ajánljuk. Ez egy olyan gél, melynek összetétele több nagy laboratórium tesztelt, és köztudott, hogy mindenhol kiváló eredményt ért el.

Hatékony használat
A termékben található ásványi anyagok hatékonyan továbbítják a Cavislim álltal keltett hullámokat veszteség nélkül, így gyorsan és hatékonyan csökkentik a cellulitot "narancsbőrt". A Tecnovita YSG-01 gél javítja még a bőr rugalmasságát is.

High Density Gel
Egyik egy nagy sűrűségű gél, amely nem tartalmaz ásványi olajokat (olajmentes), így nem ragad. Magas Aloe vera (simító, nyugtató és gyógyító tulajdonságú ) és glicerin tartalmának köszönhetően használható minden, még a nagyon érzékeny bőrtípusra is.

Alkalmazás
Alkalmazza a gélt bőségesen a masszírozandó testfelületen, majd kör-körös mozdulatokkal dörzsölés nélkül masszírozza azt a bőrbe. A gél helyes és egyenletes eloszlása javítja a kavitáció eredményét. Eltávolításához használjon egy törülközőt, vagy nedves ruhát.

Kiszerelés
500g

Adatok
Cikkszám
BH-YSG01
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!