
BIOTTA BIO BREUSS VÉRNYOMÁS 100%
ZÖLDSÉG- ÉS GYÜMÖLCSLÉ
500 ML

Biotta - tisztít a könnyedség új érzéséért!
Vérnyomásproblémákra. Funkcionális táplálék, természetesen: a Breuss-féle eredeti recept öt zöldségére építve létrehoztunk egy új, ínycsiklandóan finom zöldséglevet, ami kiváló káliumforrás, és hozzájárul a vérnyomásproblémák normalizálás ához. Az emberiség egy negyede küzd magas vérnyomással.* Ennek egyik oka az egészségtelen étkezési szokásokra vezethető vissza. A 45%-os gyümölcslétartalommal a Breuss Blutdruck termék még azoknak is ízleni fog, akik alapvetően nem rajonganak a zöldségekért. Ezért is lesz a Breuss Blutdruck az ideális kísérőnk a mindennapokban.
Előnyök:
-Segít a vérnyomás szabályozásában.
-A gyümölcsös, harmonikus ízvilág.
-A méregtelenítés úttörőjének számító Rudolf Breuss természetgyógyászati kutatásain alapuló termék.
-Az eredeti Breuss-recept alapján készült, öt különböző zöldség felhasználásával.
-Természetes káliumforrás: 234 mg/100 ml
-A mindennapok ideális kísérője.
-Modern megjelenés.

A Biotta leveket a legjobb gyümölcsökből és zöldségekből alkotják. Sokat gondolkodtak azon, miként lehetne a legjobban ötvözni a gyümölcsök, zöldségek, gumók és gyökerek természetes adottságait és hogyan készítsenek belőlük tápláló lékeverékeket és egy teljes wellness-csomagot.
Több mint 65 éve a BIO prémium élvonalában!

Rudolf Breuss eredeti receptje alapján készült
A Biotta BIO Breuss Vérnyomás 100% zöldség- és gyümölcslé gazdag növényi alapú vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban az egészség és a közérzet javítása érdekében. Igazi C-vitamin forrás az immunrendszer támogatása érdekében. Magas káliumtartalmának köszönhetően a lé pozitív hatással van a szervezet sav-bázis egyensúlyára is.
Miért ajánljuk Neked a Biotta BIO Breuss Vérnyomás 100% Zöldséglevet?
- Rudolf Breuss természetgyógyász eredeti receptje szerint
- Tejsav erjesztésű zöldségek
- Segít fenntartani az egészséges vérnyomást.
- 100% BIO
- Vegán, Glutén és Laktózmentes.
- Svájcban készült
Biotta Breuss BIO zöldséglé választékunk:

