Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

biotta_breuss_zoldsegle
Biotta BIO Breuss zöldséglé - antioxidáns 500ml
2 690 Ft 
1 345 Ft

Biotta BIO Breuss zöldséglé - antioxidáns 500ml

Magas C-vitamin tartalmával a Biotta Breuss Antioxidáns ital segít megerősíteni a sejtek védekezőképességét, és segít megkötni a szabad gyököket. A Breuss-féle zöldséglére és a bogyós gyümölcsök jótékony hatására épülő, ráadásul a zöldségeket kiemelkedően nagy arányban tartalmazó recept különösen gazdag a természetes antioxidánsokban

Gyártó
Biotta
50
2 690 Ft 
1 345 Ft
Kezdete: 2023.09.04   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 50
Megtakarítás 1 345 Ft
Részletek


Biotta BIO Breuss Antioxidáns 100%
Zöldség- és gyümölcslé500 ml

Biotta - tisztít a könnyedség új érzéséért!
 

A Breuss-levek többféle, az egészségre különösen jó hatást gyakorló, növényi tápanyagban, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag zöldséget tartalmaznak. A különböző zöldségekből kinyert, úgynevezett bioaktív anyagok tökéletes elegyet alkotnak, éppen ezért a zöldséglé fogyasztása számos előnnyel jár. A Biotta Breuss termékcsalád az alábbi tápanyagokban gazdag: - Antociánok/Betacionin - Karotin - Illóolajok - Glükozinolát Táplálkozási tanácsadók minél több és többféle zöldség fogyasztását javasolják, mert mindegyik más és más bioaktív tápanyagokban gazdag

Breuss Antioxidáns– – antioxidáns-tartalmú termék Funkcionális táplálék, természetesen: a mindennapok során rengeteg olyan külső hatásnak tesszük ki szervezetünket, amelyek felgyorsíthatják a sejtek öregedési folyamatát és elősegítik a különböző betegségek kialakulásának lehetőségét. Magas C-vitamin tartalmával a Biotta Breuss Antioxidáns ital segít megerősíteni a sejtek védekezőképességét, és segít megkötni a szabad gyököket. A Breuss-féle zöldséglére és a bogyós gyümölcsök jótékony hatására épülő, ráadásul a zöldségeket kiemelkedően nagy arányban tartalmazó recept különösen gazdag a természetes antioxidánsokban.

Előnyök:

-A természetes antioxidánsok segítenek megkötni a szabad gyököket.

-A bogyós gyümölcsök minden előnyével és erejével.

-A méregtelenítés úttörőjének számító Rudolf Breuss természetgyógyászati kutatásai alapján készült.

-Segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressz ellen.

-Egyetlen pohár (200 ml) a napi ajánlott C-vitaminszükséglet 20%-át fedezi.

-Modern megjelenés.


Biotta leveket a legjobb gyümölcsökből és zöldségekből alkotják. Sokat gondolkodtak azon, miként lehetne a legjobban ötvözni a gyümölcsök, zöldségek, gumók és gyökerek természetes adottságait és hogyan készítsenek belőlük tápláló lékeverékeket és egy teljes wellness-csomagot.

Több mint 65 éve a BIO prémium levek élvonalában!


Rudolf Breuss eredeti receptje alapján készült

A Biotta BIO Breuss Antioxidáns 100% zöldség- és gyümölcslé  különleges receptjét Rudolf Breuss osztrák természetgyógyász évtizedekkel ezelőtt dolgozta ki. A Biotta ennek az exkluzív Breuss-lé gyártásának a világjogát őrzi és szoros kapcsolatban maradtak Rudolf Breuss családjával és leszármazottaival. A lé pontos receptje továbbra is jól megőrzött titok. De csak az kiváncsiság kedvéért: csak prémium biozöldségeket tartalmaz, még sót sem adnak hozzá. A gyümölcslé a sötét bogyók erejét az eredeti Breuss zöldségkeverékkel kombinálva hasznosítja. BIO zöldségből és gyümölcsből származó természetes antioxidáns.

Biotta Breuss zöldséglé teljes termékkínálatunk:

Adatok
Cikkszám
7618500940103
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!