Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

DNA Glutamine - 250g

DNA Glutamine színtiszta porformában tartalmaz tökéletesen hasznosuló mikronizált L-Glutamin aminosavat hozzáadott B6-vitaminnal.

Gyártó
DNA
5 490 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

BSN DNA Glutamine 250g

 

A DNA Glutamine színtiszta porformában tartalmaz tökéletesen hasznosuló mikronizált L-Glutamin aminosavat B6-vitamin hozzáadásával. Nem tartalmaz ízesítő anyagot, vagy színezéket, így a dobozban csupán a tiszta hatóanyag van, ami fogyasztható önállóan, vagy bármilyen ízesítésű turmixba keverve.

A glutamin aminosav az emberi vázizomzat legnagyobb arányban előforduló összetevője – nagyjából a száraz izomtömeg 60%-át teszi ki. Nem csupán ezért tartják a testépítők számára legértékesebb anyagnak, hanem azért is, mert egyben a leganabolikusabb aminosavnak is számít. A titok abban rejlik, hogy nem csupán beépül az izomzatba, de megemeli a szervezet természetes GH (növekedési hormon) szintjét, és ezáltal az egyéb bevitt fehérjéket is nagyobb mértékben építi be.


Ezt a fehérjeszintézist nem csupán a GH szint növelésével, hanem a sejtvolumenizáló (azaz sejttérfogatnövelő) hatásával is fokozza, hiszen az izomsejtek térfogatának növelésével azok nagyobb mennyiségű tápanyagot képesek befogadni és persze beépíteni. Tehát egy egyszerű példával élve a glutamin nem csupán az izomzatba épülő tégla, de egyben a kőműves is.

Továbbá az emésztés és az immunrendszer egyik legfőbb őre. Mára egyértelművé vált, hogy ez a két dolog abszolút összefügg, hiszen a szervezet védekezőképessége jórészt az emésztőrendszer egyensúlyából fakad. A glutamin pedig az emésztőrendszerben munkálkodó jó baktériumok elsődleges tápláléka, ergo ha azok jól tudnak működni, akkor az nagymértékben hozzájárul az immunrendszerünk állapotához is.

A fenti tények ahhoz is hozzájárulnak, hogy a megfelelő emésztéssel és a fokozottabb izomfejlődéssel elért gyorsabb anyagcsere tisztább izomzatot eredményezzen, azaz közvetetten és közvetlenül (megnövekedett GH szint) is hozzájárul a jobb testösszetételhez. A végeredmény: több izom, kevesebb zsír!

A DNA Glutamine gyógyszerészeti tisztaságban tartalmaz L-Glutamin aminosavat, továbbá a legfejlettebb mikronizálási eljárással készült, tehát a minimalizált szemcseméretének köszönhetően az emésztőrendszer is rendkívül könnyen képes hasznosítani. A DNA Glutamine összetételében megtalálható még a B6-vitamin, melyeknek optimális arányú kombinációjával a hasznosulást még tovább fokozza és garantálja a maximális hatást!

Nem tartalmaz ízesítő anyagokat, vagy színezéket, így a tiszta hatóanyagot kapod. Ezt fogyaszthatod akármilyen gyümölcslével, vagy egy BCAA itallal, esetleg a fehérjeturmixodba, vagy a tömegnövelődbe keverve!

Kiszerelés: 
250g

 

Javasolt használat: Ajánlott napi adag: 2 adag

 

Tápérték 1 adag (2,5 g) 2 adag (5 g)
L-glutamin

2,5 g

5 g

B6-vitamin

0,21 mg (15%*)

10,42 mg (30%*)

Adatok
Tipus
Por
Kiszerelés
0.0 - 0.5 kg
Cikkszám
T-OL-DNA-glut-250
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!