Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - Small Line verzió

Functional Training System 360 - FTS360 small line verzió
Functional Training System 360 - FTS360 small line verzió
Az egyedülálló Functional Training System 360 koncepció moduláris kialakítása testre szabható, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon a edzés programokhoz és célkitűzésekhez, így biztosítva azokat a motivációs erőforrásokat, amelyekre edzés közben szükség van.
Gyártó
Steelflex
Nem vásárolható!
Részletek

Functional Training System 360 - FTS360 full LinePáratlan rugalmasság a teljes test edzéséhez, bármely edzésigény kielégítésére!

A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében. 

Functional Training System 360 - FTS360 alapgép tartós és biztonságos keret, amely magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.

Az egyedülálló Functional Training System 360 koncepció moduláris kialakítása testre szabható, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon a edzés programokhoz és célkitűzésekhez, így biztosítva azokat a motivációs erőforrásokat, amelyekre edzés közben szükség van. Functional Training System 360 1 centrális testreszabható teret kínál opcionális kiegészítőkkel. Egy sor olyan kiegészítővel vagy eszközzel van felszerelve, amelyek súlyzókat, ellenállási sávokat (kötelek, fogantyúk), felfüggesztett állványokat, fix vagy szabadon mozgó részeket tartalmaznak.

Functional Training System 360 - FTS360 small line verzió

 


A Functional Training System 360 az edzési célok széles palettáját támogatja, beleértve az anyagcsere-súlycsökkenést, jobb egyensúly fejlesztést, a koordinációt, a gyorsaságot, az agilitást, a rugalmasságot, a teljesítményt és az erőt. Ezeknek a célok elérése érdekében a rendszer számos népszerű tréning alkalmazást ötvöz, beleértve a funkcionális edzést, a bokszot, a húzódzkodó függeszkedő tartó gyakorlatokat, az alapedzéseklet, a sportspecifikus edzéseket és a reakció fejlesztést is.

A kiválasztott konfigurációtól függően a Functional Training System 360 egyidejűleg akár 16 embert is használhatja. A gép kialakításának köszönhetően olyan sok olyan hely van benne vagy körülöttet, hogy lehet egyszerre a keretet használni vagy közben mások bárhová valamilyen tartozékot csatolhatnak egy eltérő gyakorlat elvégzéséhez. Ajánlott iskoláknak, edzőtermeknek, egészségügyi szerveknek vagy egyéb közösségi klubboknak.

A Teljesítmény maximalizálásához!

Functional Training System 360 - FTS360 alapgép jellemzői:

 • Méret: 278 × 152 × 267 cm / 110" × 60" × 105"
 • Dobozolt méret: 361 × 225 × 329 cm / 142" × 89" × 129.5"
 • Szín: Fekete
 • Vázszerkezet: gépi lakkfestéses, masszív zártszelvény
 • Festés: elektrosztatikusan bevont porszórt bevonat
 • Keret: vastag, erős kialakítás
  Kerek csőváz: O1.5 "(O38.1 × 3T)
  Négyszögletes csőváz: 3.937 "(□ 100 × 3T)

 

Adatok
BRAND
Functional Training
Cikkszám
fts-360-sm-line
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!