Kérdésed van? Segítünk! +36-1/877-4841

Muscle&Fitness Magazin 2015/3.lapszám
Muscle&Fitness Magazin 2015/4.lapszám
895 Ft

Muscle&Fitness Magazin 2015/4.lapszám

A legfrissebb edzéstippek, fitnesz, stílus és étrend profiktól egyenesen a postaládádba! Amerikai sztáredzők edzéstippjei és Arnold Schwarzenegger szakértői rovata számtalan hasznos információval
Gyártó
Muscle&Fitness
895 Ft
Részletek

Muscle&Fitness Magazin 2015/4.lapszám


Nyiss kaput az USA fitnesz világára!

A legfrissebb edzéstippek, fitnesz, stílus és étrend profiktól egyenesen a postaládádba! Amerikai sztáredzők edzéstippjei és Arnold Schwarzenegger szakértői rovata számtalan hasznos információval szolgálhat nem csupán a testépítő sport és a fitnesz témakörében, de sportolókra szabott egészségmegőrző ötletekben, sporttáplálkozásban, valamint táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos általános információkban is bővelkedik a Muscle & Fitness Magazin minden egyes lapszáma.

2015/014. lapszám - Február-március

Főbb érdekességek:

 • VENDÉGSZERKESZTŐNKLEVELE

  DwayneJohnson számára az M&F a legnehezebb időkben mindig sziklaszilárd alapot adott, erről mesél.

 • 75 ÉV, 75 TIPP

  Röviddel a 75. évfordulónk után ebben a hónapban összegyűjtöttünk néhány érdekes szemelvényt a magazin kezdetétől egészen napjainkig.

 • AZ ÉVSZÁZAD EMBERE

  Hetvenöt évvel ezelőtt az alapítónk egy mozgalmat indított. Így a harmadik évezredben The Rock a mozgalom célját megtestesítő élő, lélegző, nevesíthető, és sziklaszilárd figurája. 

 • TAVASZVÁRÓMENÜ

  Így a tavasz hajnalán már unjuk a tél végére már ízetlen zöldségeket, melyeket a világ másik sarkából hoztak idáig. Megmutatjuk, hogyan főzz változatosan.

 • T.U.T. EDZÉS

  A sorozatok időtarta- mának megnyújtása a legjobb, de egyben legkevésbé kihasznált módja annak, hogy masszív izmokat építhess.

 • ROCKSULI

  A balhés kölyökből imádott szupersztárrá válását és hihetetlenül sikeres életútját Dwayne Johnson a teremben tanultaknak tulajdonítja.

 • M&F HERS - KOCKAHAS

  Csináld végig ezt a 30 napos edzéstervet egy helyes étrend- del kiegészítve, és láss csodát: kockás has, szexi derék!
  Kövess minket Facebookon is!
  https://facebook.com/muscleandfitnesshungary
Adatok
Cikkszám
muscleandfitness-2015-04
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!