BH Fitness Magna Pro futópad

Cikkszám: G6508N
BH Fitness Magna Pro futópad
BH Fitness Magna Pro futópad
BH Fitness Magna Pro futópad
BH Fitness Magna Pro futópad

BH Fitness Magna Pro futópad

Cikkszám: G6508N
-7%
1 290 000 Ft 1 199 000 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2021.05.18  -  A készlet erejéig!

A BH Fitness legerősebb és legújabb otthoni futópad modellje a Magna Pro. Ajánljuk kisebb stúdiók illetve Wellness hotelek számára is.

Szállítási költség
ingyenes
Gyártó
BH Fitness
Felhasználás módja
Felhasználás módja

Az otthoni felhasználású gépek nem alkalmasak közületi használatra (fitnesztermekbe, szállodákba, iskolákba vagy korházakba ...).  Az otthoni felhasználású gépek üzemideje napi 1-5 óráig* terjedhet. *Tipusonként változhat.

Közületi használatra is
Jótálás
15 év váz, 5 év motor, 3 év általános
Teherbírás
160 kg
Motor teljesítmény
Motor teljesítmény

A futópad egyik legfontosabb része a motor. A motor lóerejének növekedésével együtt jár a nagyobb teljesítmény és hosszabb üzemidő.

5 HP (váltóáramú motor)
Sebesség
Sebesség

A különböző modellek eltérő maximális sebességgel rendelkeznek. A legtöbb futópad 0-16 km/h sebességet tesz lehetővé. Ha Ön kezdő vagy csak gyalogolni szeretne, akkor a maximum 10 km/h sebességre képes futópad felel meg az igényeinek. Ám ahogy fejlődik, előfordulhat, hogy olyan futópadra lesz szüksége, amely akár 16-22 km/h sebességre is képes, hogy Ön még intenzívebb edzést végezhessen.

0,8-20 km/h
Dőlésszög
Dőlésszög

A dőlésszögének lényege a nagyobb ellenállás létrehozása. Dőlészög beállítása utánozza a dombnak felfelé történő gyaloglást vagy futást, így az edzés nagyobb kihívást jelent, amellett, hogy több kalóriát égetünk el, és tovább növeljük az izomtónust. A legtöbb futópadon beállítható a dőlésszög, és ezzel változatosabbá és intenzívebbé tehető az edzés.

0 - 15 %
Futófelület
Futófelület

Az otthoni futópad futófelület méretei márkánként eltérőek. Az otthoni futópadok szőnyegének hosszméretei általában 110 és 155 cm között mozognak, míg szélességük átlagosan 35 (rendkívül szűk, és nagyon kevés mozgásteret kínál) és 55 cm (futásra és sprintre is alkalmas) között lehetnek.

155 cm x 55 cm
Kiemelt tulajdonság
Közületi használatra is, 160 kg teherbírás, váltóáramú motor,MP3 bemenet