Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

BH Fitness SB1.4 Spin bike - Kölcsönzés

BH Fitness SB1.4 Spin bike
BH Fitness SB1.4 Spin bike
BH Fitness SB1.4 Spin bike

Kölcsönözze ki otthonába, már 3 héttől. Összeszerelve szállítjuk, kedvező kölcsönzési feltételekkel.

Bérleti díj 3 hétre:
6.500 Ft/hét
Bérleti díj 6 hét-től +AJÁNDÉK! 21 990 Ft értékű termék:
5.000 Ft/hét
Kaució:
35.000 Ft
Szállítási költség
20.000 Ft/oda-vissza
Szállítási díj (Pest vármegyén kívül):
Megegyezés szerint
Szállítási idő:
H-P: 8-16-ig.
Kérdése van?
+3670 855 1715, kolcsonzes@sport8.hu
Részletek

MELYIK FITNESZGÉPET KÖLCSÖNÖZZEM KI?

Fitneszgépeink sporteszközök, így bármelyiket választjuk, használatukkal az egészséges életmódunkat javítjuk. Ahhoz, hogy eldönthessük, hogy FUTÓPAD-ot, SZOBAKERÉKPÁR-t, ELLIPTIKUS TRAINER-t, SPIN BIKE-ot, EVEZŐPAD-ot kölcsönözzünk ki a célt kell meghatározni. Például:

JAVÍTANI SZERETNÉM AZ ÁLLÓKÉPESSÉGEM:
Erre a célra FUTÓPAD-ot javasoljuk. Miért?
Napont 15-20 perc spotolással, ahol eleinte sétálunk raja, majd ahogy javul az állóképességünk (1-2 hét után), már az emelkedő funkció is használhatjuk és növelhetjük a sebességet. "Háziorvosunk" is jelen van az edzés alatt, hiszen az LCD kijelő mutatja a pulzust, az elégetett kalóriát, a sebességet és egyéb sportfunkciókat.

REHABILITÁCIÓS MOZGÁST JAVASOLT AZ ORVOS:
Erre a célra SZOBAKERÉKPÁR-t javasoljuk. Térdműtét, csonttörés utáni rehabilitációs sportolásra sokan keresnek minket otthoni szobakerékpár vásárlásal. Az ülve sportolás kínéletes a csípőre, így nem terheli a gyógyuló szervezetünket. Neki JÓ HÍR, hogy nem szükséges megvenni a gyógyulás 6 hetére, költséghatékony a bérlés.

FELKÉSZÜLÉS A VERSENYRE:
Erre a célra SPIN BIKE fitneszgépeket javasoljuk. Miért?
Ülve, állva magas intenzítással sportolhatunk, így erőnlétünket, izomzatunkat is hatékonyan fejleszthetjük. Ezeknél a fitneszgépeknél nagy LCD kijelző segít a kontrollban, sőt bizonyos típusoknál az iFit app is elérhető, így vizuálisan akár az alpokban is tekerhetünk.

FELSZALADT NÉHÁNY KILÓ:
Erre a célr az ELLIPTIKUS TRAINER-t javasoljuk. Karácsonyi bejglizés után a tükör előtt állva néha nem azt látjuk amit szeretnénk... Jajj, azt az úszógumit gyorsan el szeretném tüntetni. Az elliptikus tariner teljes testet átmozgató sportot biztosít. Beállíthatjuk könnyebb, nehezebb vagy brutál hatékonyságra is, ki milyen edzettségi fokban van.

JOBB ÁLLOKÉPESSÉGET SZERETNÉK:
Profi EVEZŐPAD-jainkat ajánljuk erre a célra. Tüdöt, izomzatot, szivet nagy hatékonysággal megmozgat. Sőt, rákapcsolódhat barátja evezeőpadjárai is, így indulhat a versenyevezés.


Adatok
BRAND
BH Fitness
Cikkszám
H9158_kolcsonzes
Bérleti szerződés ÁSZF
berletiszerzodes_aszf_termekoldali_1 
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!