Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Functional Training System 360 - FCO2-3 O-link trainer
Functional Training System 360 - FSR 1-3 O-link trainer
49 000 Ft

Functional Training System 360 - FSR 1-3 O-link trainer

CO2-3 kiegészítő egy speciális, funkcionális fitnesz kiegészítő, mely aszimmetrikus terhelést biztosít, egyszerűen és hatékonyan használható, a teljes test erősítéséhez.
Gyártó
Steelflex
49 000 Ft
Részletek

Functional Training System 360 - FSR 1-3 O-link trainer


A Functional Training System 360 egy továbbfejlesztett teljesítményfejlesztő funkcionális edzésforma-és módszer, mely sokoldalú, testreszabható és a felhasználók igényeihez alkalmazkodva variálható így élvezve a korlátlan lehetőségeket. Ez a forradalmian új funkcionális oktató vegy edzőeszköz korlátlan lehetőségeket kínál az intelligensebb, jobb és hatékonyabb mozgás érdekében. 

FSR 1-3 kiegészítő egy speciális, funkcionális fitnesz kiegészítő, mely aszimmetrikus terhelést biztosít, egyszerűen és hatékonyan használható, a teljes test erősítéséhez. Használatával saját testsúlyunk segítségével hatékonyan , metabolikusan és gyorsan edzhetjük izmainkat.  Használatához komoly erőre van szükség. Javítja az állóképességet, az erőnlétet, a testtartást és a koordinációt segíti a hajlékonyságot. Ideális otthoni és közületi használatra.

Functional Training System 360 alapgéphez 39 féle magas minőségű kiegészítő segítségével a  dinamikus gyakorlatokat egy olyan rendszerbe ötvöz, mely a teljes test erősítéséhez vagy átmozgatásához használható. Lényege, hogy gyakorlatai minden izomcsoportot megdolgoztassanak, továbbá a koordinációt, az állóképességet és az erőt is fejlesszék.


Functional Training System 360 - FCO2-3 - O-link trainer

 

  • Szín: Fekete
  • Szerkezet: gumírozott kötél, fém rúd és karabineres kialakítás.

 

Adatok
Cikkszám
SPORT8_J-SF-FSR1-3
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!