Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

GASPARI Aminolast 420g Lemon Ice

A Gaspari Aminolast kiváló ízű a regenerációt elősegítő, az állóképességet növelő, egyedülálló Ammoject™ technológiávak készűlt aminó termék. 

13 590 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Gaspari Aminolast 420g

BCAA szuperüzemanyag - Regenerálódás és állóképesség növelés

A Gaspari Aminolast egy aminosav termék, amely valami újat hoz a piacra, hogy segítsen elérni céljait. Kizárólag a legjobb összetevőket használva, mesterséges színezékek nélkül készül egyedülálló AMMOJECT technológiával a regeneráció és az állóképesség támogatására.  A Gasparis csapata tudja több mint 24 hónapot töltött az AminoLast fejlesztésével, a legújabb kutatások alapján. 

Ha keményen sportolsz, akkor rengeteg energiát fordítasz a tested fejlesztésére. Mindegy, hogy izmot pakolsz magadra, az állóképességedet igyekszel javítani, vagy egyszerűen csak jobban akarsz kinézni, hatalmas kitartásra van szükséged. Ezzel mi is tisztában vagyunk, és éppen ezért fordítottak 24 hosszú hónapot a legújabb Gaspari Aminolast aminosav italporos formulánk kifejlesztésére, hogy a legjobbat adhassuk neked. Nem akartak egy újabb, sablonos termékkel előrukkolni. Valami többet igyekeztek összehozni. Ezért megalkottak egy olyan aminosavas készítményt, aminek kiváló az íze és ténylegesen hozzásegít a sportcéljaid eléréséhez. Kizárólag a legjobb összetevők kerültek bele mindenféle haszontalan egyéb töltelékanyag nélkül. Így született meg a top kategóriás BCAA alapú regenerációt támogató és állóképességet fokozó szupertáplálék.

A Gaspari Aminolast kiváló regeneráló és tartós BCAA szuperüzemanyag, mely segíthet csökkenteni a negatív hatásokat, hogy támogassa az optimális edzést. Az AMMOJECT technológiának köszönhetően a Gaspari Aminolast nagy mennyiségben és kiváló minőségben tartalmaz L-leucint, L-izoleucint és L-valint valamint görcsoldó elektrolitokat.  

A Gaspari Aminolast, Albion Minerals ásványi anyagokat is tartalmaz, mely garancia a termék legmagasabb emészthetőségére és biológiai hasznosulására így okkal hatékonyabb izomkontrakciót eredményez.

A Gaspari Aminolast forradalmi formulája L-Ornitin-aszpartátot (LOLA) tartalmaz, amely bizonyítottan csökkenti az ammónia szintet és javítja a pszichometriai funkciókat. Az L-Ornitin-aszpartát képes csökkeni a vér magas fehérjebevitellel járó ammónia szintjét. A LOLA továbbá csökkenti az izomfehérjék lebomlását, és stimulálja az izmok fehérjeszintézisét.


Legyen szó nagyobb súlyról, jobb állóképességről, vagy csak még jobban szeretnél kinézni – akkor a Gaspari Aminolas termékre van szükséged.

Érezd a külömbséget már az első adag után!

Gaspari Nutrition Aminolast
célja, hogy:

  • gátolja a katabolizmust.
  • támogassa az anabolizmust.
  • javítsa az edzés utáni regenerációt.
  • befolyásolja az izomtömeg és -erő növekedését.
  • pótolja az ásványi anyagok és aminosavak hiányát.


Gaspari Nutrition Aminolast:

  • tökéletes kiegészítője a napi étrendnek.
  • Profi sportolók vagy szabadidős edzést végzők számára is egyaránt használható.
  • Állóképességi sportokhoz vagy testépítéshez is egyaránt ajánlott.
  • 30 edzéshez elegendő mennyiség.


Kiszerelés: 
420 g

Javasolt használat: Keverjen össze egy adag 14g (egy adagolókanálnyi) terméket 200-400 ml hideg vízben. Fogyassza el edzés közben vagy uután.

Egyéb összetevők: citromsav, almasav, szójalecitin, természetes és mesterséges citrom aroma, szukralóz, aceszulfám-kálium, kurkuma por (színezék).

14 g
Kalória 10
Fehérje 2 g
Kalcium
92 mg 9%*
Magnézium
20 mg 5%*
Nátrium 25 mg 1%*
Aminolast Mátrix 10 g
L-leucin 2500 mg
Taurin 2000 mg
Leucin peptidek
2000 mg
L-izoleucin
1250 mg
L-valin 1250 mg
L-ornitin L-aszpartát 1000 mg
*% RDA - százaléka ajánlott napi adag


Adatok
Cikkszám
T-GN-aminolast-420-li
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!