Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Gaspari Glutamine 300g
GASPARI Glutamine 300g Unflavoured
6 590 Ft

GASPARI Glutamine 300g Unflavoured

Gaspari Glutamin gyógyszerészeti tisztaságú, színezék és töltöanyagmentes porított formában tartalmazza az izmaink kb. 60%-át alkotó glutamint...

Gyártó
Gaspari Nutrition
6 590 Ft
Részletek

Gaspari Glutamine - 300g

Edzés közbeni amino visszatöltés Gaspari módon.

A Gaspari Glutamine gyógyszerészeti tisztaságú, színezék és töltöanyagmentes porított formában tartalmazza az izmaink kb. 60%-át alkotó glutamint, mely a legerősebb anabolikus hatású aminosavként leginkább felelős a tiszta, száraz izomzat fejlődésért!

Nem véletlenül vált a glutamin a testépítés kulcsfontosságú elemévé! A testépítés szempontjából másik legfontosabb jellemzője a kiemelkedő anabolikus képessége: tehát ezt tartják a leginkább izomépítő aminosavnak – nem véletlenül! Az L-Glutamin felelős az izmok azon képességéért is, hogy fehérjét halmozzon fel a pozitív nitrogénegyensúly segítségével. Magyarán a glutamin nem egyszerűen „csak” izommá válik, hanem képes fokozni

A glutamin nem csupán az egyik legfontosabb és az izomzatban legnagyobb mennyiségben jelenlévő aminosav, hanem terhelésre az egyik leggyorsabban kiürülő is. Ezért ha keményen edzel, hogy izomtömeget legyél képes felszedni, vagy aktívan szálkásítasz, úgy a pótlása kulcsfontosságú!

További nagy előnye, hogy növeli a szervezet természetes GH (növekedési hormon) szintjét, amely még tovább fokozza a fehérjék hasznosulásának mértékét, ezáltal az izomépítési képességet! Egyben növeli az izomzat glikogénraktározási képességét, tehát már alapból nagyobb mennyiségű „üzemanyagot” képes tárolni, ami erőteljesebb, jobban regenerálódó izomzatot biztosít! Hatalmas előnye továbbá, hogy csökkenti azon enzimek működését, amik a terhelés (pl. edzés) során lebontják az izomsejteket, tehát minimalizálja az edzéssel járó „egyet előre, kettőt hátra” effektust! Így a természetes izomvesztés egyből előnyből indulhat az izomfejlődés!

A glutamin számtalan egyéb sporttal kapcsolatos egészségügyi előnyt biztosít:

  • támogatja az egészséges bélflórát, így javul az emésztés, tehát jobban hasznosulnak a bevitt tápanyagok is!
  • támogatja az immunrendszert, így csökken a betegségek miatt kihagyott edzések lehetősége!
  • csökkenti a fáradtság tüneteit!
  • gyorsítja a zsíranyagcserét, így egyrészt „fogyaszt”, másrészt a feldolgozott zsírból energiát felszabadítva természetesen energizál!


Kiszerelés: 300 g

Javasolt használat: Egy adag: 5 g. Keverje egy adag 5 gramm (egy teáskanál) terméket legalább 8 uncia (250 ml) vízben. Fogyassza keverés után 15 percen belül. Ajánlott napi adag: maximum 10g.

Összetevők:

Adag/ 5 g

Mikronizált L-Glutamin

5 g

* % Napi érték nincs meghatározva.

Adatok
Cikkszám
T-GN-GLU300-N
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!