Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

MHP XPEL 80 kapsz
MHP XPEL 80 kapsz
8 790 Ft

MHP XPEL 80 kapsz

MHP XPEL 80 kapsz
MHP XPEL 80 kapsz

Az X-PEL™ a szabadalmaztatott Xeritone-PSD™ vízhajtó keveréke teljesen növényi eredetű és teljesen igazolt hatású folyadékcsökkentő gyógynövényeket tartalmaz,

Gyártó
MHP
8 790 Ft
Részletek

MHP X-pel 80 kapszula

Az MHP vízhajtó tablettája, amivel már az első nap is látható eredményt érhetsz el!

Az X-PEL™ a szabadalmaztatott Xeritone-PSD™ vízhajtó keveréke teljesen növényi eredetű és teljesen igazolt hatású folyadékcsökkentő gyógynövényeket tartalmaz, amiktől keményen beszáradhatsz. Az X-PEL™ precízen adagolt vízcsökkentő összetevői megszüntetik a fölösleges vizet az izomsejtek között, így a bőröd is sokkal feszesebben fedheti az izomzatot, hogy számológép nélkül megtudd, hogy hány izomrost van a bicepszedben már ránézésre, a teremben pedig mindenki megjegyezze, ilyen szárazságot utoljára a szaharában láthatott, de ott is régen.

Az XPEL™ brutál elektrolit keveréke az izomsejtek belsejét békén hagyja, hidratáltan tartja a belső vízelvonás nélkül, szóval az izomerőd nem fog tőle csökkenni, a petyhüdt izmoktól sem kell tartanod. A termék hatásfoka a legprofibb atlétákat is meggyőzte, tökéletes kiegészítő a testépítőknek a szárítás időszakában.

  • Maximális hatásfokú vízhajtó – eredmény már 12 órán belül
  • Szálkás, jól definiált izomzat
  • Nők számára ideális gyors fogyókúrához

 

Egy átlag ember akár 5 kg plusz vizetis hordozhat magán. Ezt a természetes jelenségeta tudomány "bőr alatti vízmennyiségnek" nevezi, ami attó, hogy teljesen normális, még puha és pufi megjelenést eredményezhet, amire ha testépítésre adod a fejed nincs kimondottan szükséged. Takarítsd le az izomrostokat fedő vizet, told a kirakatba a szálkáidat, az ereket és ne hagy, hogy a kemény munkával elért kocka hasad, definiált izmaid a háttérbe kerüljenek.

A gyors fogyókúrához

Talán nem lep meg senkit, hogy a gyengébbik nem képviselői is gyakran adják a fejüket egy erős vízhajtó kúrára, mivel ők is gyakran tapasztalnak felesleges vízkészleteket comb és fenék tájékon, vagy akár hason is. Többször hallottuk már, hogy leginkább azokon a "bizonyos napokon" érzik ezt, de el kell, hogy keserítsük őket, a vízfelesleg mindig ott van és sajna nem is távozik.

Az X-PEL™ nem csak férfi termék, még azoknak a hölgyeknek is tökéletes megoldás akik csak néhány kilótól akarnak megszabadulni, vagy a testüket egy kicsit formába rántani. A fogyókúra elkezdéséhez is ideális a termék, mivel elég komoly kezdő lendületet is kaphatsz.

Az X-PEL™ minden miligrammja a vízhajtó gyógynövény-mátrixából csak az izomsejtek közötti felgyülemlett vizet küldi el melegebb éghajlatra, a sejtek megmaradnak hidratáltan, annak nem vonja el a víztartalmát. Ez dióhéjban annyit tesz, hogy nem lesz tőle ráncos vagy száraz megjelenésed.

Fogysztása: 2-2 kapszula, délelőtt és délután kb.400 ml folyadékkal. A kapszula szedése alatt napi, min. 6-8 pohár folyadék fogyasztása szükséges.

1 doboz 80 kapszula, összesen 20 adag.

Adatok
Cikkszám
T-MHP-XPEL
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!