Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Tabs®
OLIMP SPORT Beta-Alanine Carno Rush Mega kapszula 80
4 790 Ft

OLIMP SPORT Beta-Alanine Carno Rush Mega kapszula 80

Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Tabs®
Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Tabs®
Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Tabs®

A mega dózisú Olimp Beta-Alanine Carno Rush növeli a kitartást, az erőt, és hosszú ideig fenntartja a teljesítményt.

Gyártó
Olimp Sport Nutrition
4 790 Ft
Egységár: 60 Ft/tab
Részletek

Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Tabs® 80 tablettag


Beta-Alanine Carno Rush – Kitartás, teljesítmény… szinte bármeddig!

Az Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Taps® képes kitolni a fáradási küszöböt, növeli az izomzat fizikai teljesítményét és harcol az izomzat savasodása, ezáltal az izomláz ellen!


 

Verseny előtt állsz, ahol végre megmutathatod, mit érsz? Kőkeményen edzel, hogy jobbá válj, de a tested már a teljesítőképességének határait feszegeti? Egyszerűen már nem bírsz többet az izmaidat égető fájdalomtól, pedig még nem adnád fel?

Az Olimp Beta-Alanine Carno Rush átlendít a küszöbön! Olimpiai szinten is áttörésnek minősült, mikor a sportorvosok rátaláltak a sportolók számára hihetetlen teljesítménynövekedést eredményező vegyületre!

 

Bizonyítottan jelentős mértékben képes növelni az izomzat karnozin koncentrációját! A karnozin az izomzat számára egyfajta „savlekötő”. A fáradtság érzetét és így a csökkenő teljesítményt az okozza, hogy az izomfejlődést stimuláló mértékű edzés során az izmok a szénhidrátokat csak savas bomlástermékekkel képesek hasznosítani. Ez a „savasodás” okozza azt az égő fájdalmat, és a fáradtságot, ami nélkül akár folytathatnád a versenyt, elnyújthatnád az edzést, növelhetnéd a teljesítményt! Minél nagyobb mennyiségben viszel be szénhidrátot (pl. a tömegnövelés időszakában), annál több savat kell semlegesíteni! Ha ezt a rengeteg „szemetet” kitakarítod az izmaidból és beáll a szervezet számára optimális PH szint, megindulhat az izmok normális anyagcseréje, beépülhet a fehérje, képes a kemény edzés után regenerálódni – így fejlődni – az izomzat!

Az Olimp Beta-Alanine Carno Rush fokozza a kreatine hatékonyságát is, így kreatinos termékkel együtt fogyasztva még nagyobb mértékű az erő- és izomsejt-növekedés!

A karnozin szint leginkább a gyors mozdulatokért felelős II-es típusú izomrostokban a legmagasabb, magyarán pl. a testépítőknél a dinamikus gyakorlatoknál fokozza a teljesítményt, de ugyanezen okból jelentősen növeli a teljesítményt a küzdősportokban, vagy a futóknál és kerékpárosoknál!

Az Olimp Beta-Alanine Carno Rush a nehézatléták számára is hatásos MEGA DÓZISBAN tartalmaz Beta-Alanint!

L-Histidine tartalma értágító hatásával javítja az izomzat vérellátását, növeli az így bevitt szénhidrát és tápanyag mennyiséget, fokozza az oxygénellátottságot, így már önmagában is teljesítményfokozó hatású. Hozzájárul a test kötőszöveteinek regenerációjához, képes fokozni az izomzat növekedését is! Valamint az agyat nyugtató hatása miatt csökkenti az agressziót, mérsékli a stresszes állapotot.


Mega-dózisú béta-alanin - 1000 mg 1 tablettában L-hisztidin, és a B6-vitamin dúsítva!


Az Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Tabs® növeli a kitartást, az erőt, és hosszú ideig fenntartja a teljesítményt.

Javasolt használat: 2-3 tabletta naponta közvetlenül edzés előtt. Maximun napi 4 tabletta.


Összetevők: 
56,2% béta-alanin, ömlesztőanyag - mikrokristályos cellulóz; 8,4% nátrium-citrát, sűrítőanyag - hidroxi-propil-metil-cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, 2,8% L-hisztidin-hidroklorid, csomósodásgátló - szilícium-dioxid, magnézium-sztearát; piridoxin-hidroklorid - B6-vitamin.


2 tabletta 3 tabletta
Beta-alanin
1600 mg 2400 mg
Nátrium-citrát
ebből Nátrium
300 mg
450 mg
L-Hisztidin-HCI
100 mg 150 mg
B6-vitamin
0,7 mg (50%*)
1,05 mg (75*)
* Elágazó láncú aminosavak
Adatok
Kategória
Béta-Alanin
Tipus
Tabletta
Cikkszám
T-OL-BETA_AL_80
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!