Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

bio-zabital-1l
Primavena BIO Zabital 1L
1 190 Ft

Primavena BIO Zabital 1L

Tökéletes azok számára, akik az egészséges és kiegyensúlyozott étrendet választják, de nem akarnak lemondani a krémes tejes ízről.

Gyártó
Alinor
1 190 Ft
Részletek

Primavena BIO Zabital

1000 ml

ALINOR - A TERMÉSZETES JÓSÁG!

Az Alinor új és alternatív termékekkel elégítik ki ízlésünket a jó közérzet és az egészség érdekében.

Az Alinor Olaszországban a Pó-völgy vidékén, Cremona tartományban található, de az általunk kiválasztott alapanyagok a legmegfelelőbb területekről származnak a legjobb minőség eléréséhez.

Az Alinor átalakítja az olyan elsődleges élelmiszereket, mint a tej, a rizs, a szója és a zab, miközben tiszteletben tartja azok természetes összetételét. Így a legfinomabb termékeket kapjuk a legfigyelmesebb fogyasztók számára.

Az Alinor az egészséges és fenntartható táplálkozás támogatja. Hisznek a biotermékek tulajdonságaiban, előnyeiben és ez igazolja állandó elkötelezettségünket, hogy a legtisztább és legegyszerűbb összetevők felhasználásával a legjobb eredményt érjék el.

A munkahelyi elfoglaltságok, iskola, szabadős programoknem könnyű a kiegyensúlyozott étrendet fenntartani. Az észak-európai síkságról származó biozab minden tulajdonsága és jótékony hatása megtalálható minden Primavena BIO Zabitalban.

Nem mindenki tudja, hogy a zab egy ősi étel, amelyet a közelmúltban újra felfedeztek számos tulajdonsága miatt: a tápanyag tartalma és az egészséges tulajdonságai miatt  igazi kincsesbánya. Gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban is. Fehérje összetétele, valamint a szénhidrátok, zsírok és rostok nagyon kiegyensúlyozott aránya miatt azok számára ajánlott akiknek energiára van szükségük, elnehezedés nélkül.

A Primavena BIO Zabital alapú ital a tehéntej alternatívája lehet. Alacsony zsírtartalmú, és tökéletes azok számára, akik az egészséges és kiegyensúlyozott étrendet választják, de nem akarnak lemondani a krémes tejes ízről.

Miért ajánljuk Neked a Primavena BIO Zabitalt?

  • 100% BIO
  • 100% NÖVÉNYI

  • Magas növényi fehérje tartalommal.
  • Adalék-, színezék-, és tartósítószermentes.
  • Alacsony zsír és só tartalommal.
  • Aromamentes.
  • nem tartalmaz hozzáadott cukrot.
Adatok
Cikkszám
8000215204714
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!